Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hva Er Norg Mellom Nissan Altima og Nissan Sentra?

The sentra og Altima er både mellomstore, firedørs sedan produsert av Nissan. Selv om begge har fire-sylindrede motorer og få sammenlignbare gass kjørelengde, er det noen viktige forskjeller å være oppmerksom hvis du vurderer et kjøp. Transmission
Senta kommer med en manuell girkasse.

Overføringen er en av de mest betydelige forskjeller mellom base-modell sentra og Altima. Sentra tilbyr en sekstrinns, manuell girkasse, mens Altima er utstyrt med en automatisk girkasse. Altima er satt sammen i USA, mens sentra er samlet i Mexico.
Priser
Altima kommer med en større gass tank.

2011 Altima bærer en base prislapp som går $ 4000 høyere enn sentra. Altima er utstyrt med en rekke standard funksjoner som ikke finnes på sentra, slik som nøkkelfri tenning, eksterne vinduer, automatiske frontlykter, oppvarmede speil og sportsunderstell. Altima Drivstofftanken rommer 20 liter i motsetning til Sentra er 14.5.
Egenskaper
Front-og sidekollisjonsputer er standard på begge modellene.

Altima touts en litt større akselavstand og bil lengde. Cruise control er utilgjengelig i sentra, men det tilbyr et baksete som Altima ikke. Begge modellene har front-og sidekollisjonsputer samt barnets låser som standard utstyr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/135869.html

Previous:
Next:

sedan