Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

2006 Ford Taurus Specs

The 2006 Ford Taurus fortsetter redesign trend som startet i 2004. Det eneste organet styling tilgjengelig er en firedørs sedan, selv om to trim modeller er tilgjengelige: SE og SEL. Ford nesten avviklet Taurus linjen etter 2006, men etter en to års pause, Ford gjeninnført Taurus, og det fortsatt blir produsert fra og med 2010. Motor og transmision

2006 Taurus har en 3,0-liters, V-6 motor som genererer 153 hestekrefter ved 5000 rpm og gjør 186 ft-lbs dreiemoment på 3250 rpm. En fire-trinns automatisk girkasse med adaptiv girspaken er standard på 2006 Taurus.
Utvendig Detaljer

2006 Taurus har en samlet lengde på 197,7 inches med en bredde av 73 inches og en høyde 58,1 inches. I har et 108,5-tommers akselavstand. Bilen har en egenvekt på 3,322 pounds, og maksimal slepekapasitet er 1,250 pounds. Den har dråpeformede frontlykter og 16-tommers hjul.

Interiør Detaljer

tre interiør aksenter er tilgjengelig for SEL modell. SE-modellen har plass til opptil seks personer med benk sitteplasser, mens SEL har bøtteseter og plass til fem. Hytta har 40 inches av front-seters takhøyde, og stammen har 17 kubikkfot bagasjeplass.
Håndtering og Ride Quality

Cars.com sier håndtering er tilfredsstillende, men ikke sammenligne gunstig til topp-karakter Toyota Camry og Honda Accord sedan. Nettstedet bemerker også at håndteringen kan noen ganger føles tunge, med en grovere enn forventet ri, og at bruk av automatisk girkasse er vanligvis en glatt opplevelse, men sjåføren kan støte noen nøling når nedgiring.

Funksjoner og alternativer

Standard funksjoner inkluderer automatisk hastighetskontroll, klimaanlegg, nøkkelfri adgang og elektriske speil. Store tillegg til SEL modell: stereo med CD-spiller, anti-tyveri system, tastatur oppføring, utetemperatur display, seks-veis elektrisk førersete og tilnærming lamper. Alternativene inkluderer skinnstoler, ABS-bremser, hekkspoiler, sidekollisjonsputer og en seks-platers CD-skifter.
Safety

Taurus er blant de beste bilene for familier, ifølge Foreldre magasin og AAA. Fords Personal Safety System er standard med totrinns kollisjonsputer. Kollisjonsputer foran distribuere på to nivåer avhengig av omfanget av skade på bilen. For frontpartiet virkninger, gir Insurance Institute for Highway Safety en topp vurdering av "god" blant sine fire-lags evaluering system, mens påkjørsel bakfra er vurdert som "marginal".
Fuel Economy

V-6 motor får 20 mpg i byen og 27 mpg på motorveien. Gassen Tanken rommer 18 liter. En fleksibel-fuel motor alternativet er tilgjengelig for de kundene som ønsker å bruke mer enn én type drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/135835.html

Previous:
Next: No

sedan