Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvordan Tow Med en 2008 Ford Escape

Ford tilbudt en valgfri tauing pakke på 2008 modell -års Escape sport nyttekjøretøyer å la bilen å taue en rekke trailere , inkludert båthengere , verktøyet tilhengere , campingvogner og bil - dollys . Tow trailer vekter er opptil 1500 pounds med fire -fire og fire -by - to 2,3 - liters modeller og vekter opptil 3500 pounds med de fire- ganger-to 3,0 -liters modell. Trailer vekter inkluderer tilhengeren og lasten på tilhengeren , og må ikke overskrides for å hindre tap av kontroll på grunn av utilstrekkelig bremseevne . Instruksjoner
en

Sørg for at kulen på Escape og stikk er av samme størrelse og plassere hengerfestet over ballen . Senk tungen på traileren til stikk hviler på ballen.
2

Engage låsemekanismen på hengerfestet for å feste tilhengeren til Escape. Kontroller at alle låser og sikkerhetsinnretninger er engasjert . Fest sikkerhet kjeder til de monteres på slep bar . Kryss kjedene under tilhengerens tungen og gi nok slakk for å snu .
3

Plugg i trailer- lys elektriske kontakten til bilen tauing adapter. Kontroller at tilhengeren lysene fungerer som de skal .
4

Test bremsene beveger seg i lave hastigheter av veien før vi går trafikken . Slå av cruise control på Escape.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136053.html

Previous:
Next:

sedan