Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

99 Subaru Legacy Informasjon

Innen 1999 Subaru Legacy dukket opp på USA-markedet, hadde mid-size bil etablert seg som flaggskipet kjøretøyet av japanske produsenten Subaru. Som den siste modellen års oppføring av andre generasjon av produksjonen (som startet i 1993), var det 1999 Legacy den mest raffinerte av gjengen. Det ble tilbudt i to karosserivarianter: sedan og stasjonsvogn. Sistnevnte ble gjort om til et eget kjøretøy i 2008 kalt Outback. Raffinement og Tilgang

1999 modell år for Subaru Legacy er kanskje mest kjent for innføringen av Sport Utility Sedan trim, forkortet som "SUS." Det er designet for kunder som ønsket off-road egenskapene til en SUV samtidig som stikker med kroppen stil på en sedan. En annen trim, kalt 30th Anniversary Edition, ble også lagt til. Sammenlignet med tidligere generasjoner oppføringer, hadde '99 Legacy mer motorytelse, bedre drivstofføkonomi og mer interiør og eksteriør fasiliteter.
Hovedfunksjon

Alle trimmer og kroppen stiler av 1999 Subaru Legacy enten kom med en 2,2-liter, 142 hestekrefter firesylindret motor, eller en med 2,5 liter og 165 hestekrefter. En fem-trinns manuell girkasse var standard for alle trimmer og kroppen stiler bortsett fra SUS, som kom med en fire-trinns automatgirkasse. Driver og passasjer kollisjonsputer, et stereoanlegg med AM /FM-radio og en kassettspiller og en bakrute defogger var noen av de andre standard funksjoner i '99 Legacy.
Praise

1999 Subaru Legacy fikk skryt for å stikke til Subaru tradisjon, herunder all-wheel drivverk at den deles med alle andre Subaru biler. Subaru bygget et rykte som en av de tidligste talsmenn for en slik tilnærming til produksjon av personbiler, og som flaggskipet kjøretøy, Legacy ledet an. Dernest bemerket bil kritikere utformingen av 1999 Legacy motor. Motoren hadde sine fire sylindere montert horisontalt for å fyre sidelengs, med to sylindre på hver side av veivakselen, og dermed gjør det glatt og responsive.
Kritikk

1999 Legacy har ikke den samlede verdien av første-lags mid-size biler som Toyota Camry og Honda Accord. Warren Brown fra The Washington Post blinket ut SUS trim som et attributt som var noe misvisende; sine off-road egenskapene var faktisk egnet for langt mindre ulendt terreng enn Subaru ønsket kundene til å tro. I ettertid tenkte redaktører på automotive informasjonsside Edmunds.com at andre generasjon av Legacys, inkludert 1999, manglet avgrensningen av senere oppføringer.
Pris

den opprinnelige produsentens veiledende pris utvalg for 1999 Subaru Legacy sedan-versjonen var $ 19,195 til $ 25,595. Den MSRP utvalg av vognen er betydelig lavere: $ 16,895 til $ 24,595. Som i 2010, plasserer Kelley Blue Book prisen verdi utvalg av sedan-versjonen av 1999 Legacy på rundt $ 6500 til $ 9000. For stasjonsvognen, er det rundt $ 6700 til $ 9100, noe som indikerer at det hadde holdt opp sin verdi bedre enn sin sedan motstykke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136023.html

Previous:
Next:

sedan