Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Slik importerer en BMW til Canada

Før du begynner prosessen med å importere en BMW til Canada, må man kjenne til gjeldende lover og forskrifter. Ikke alle biler er tillatt i Canada, og noen biler krever modifikasjoner. Det er en lang prosess å importere en bil til Canada, og det er litt vanskelig. Hvis du vil importere en BMW, er det inspeksjoner, programmer og andre papirer som må fullføres før bringe BMW permanent inn i Canada. Pass på å begynne papirene lenge før de faktisk bringer bilen over grensen. Du trenger
Kjøretøy tittelen
Kjøretøy registrering
Vis flere instruksjoner
en

Bekreft med den kanadiske Registreringsinstans Importerte Vehicles (RIV) at BMW er på listen over biler som er tillatelig til Canada. Dette varierer avhengig av modell og år av bilen.
2

Skaffe tilbakekalling klaring. Før bringe en BMW inn i Canada, må du ha bevis på at BMW-modellen er ikke under tilbakekalling. Akseptable former for verifikasjon er et brev fra bilens produsent eller en utskrift fra en autorisert BMW forhandler med bilens VIN på den. Hvis produsenten av modellen inneholder en liste over tilbakekallinger på sin hjemmeside, vil RIV akseptere det også.
3

Pass gjennom US Customs. Når kjøretøyet krysser grensen til Canada, krever US Customs bevis på bilens eierskap. Personen bringe bilen må presentere for Tollvesenet bilens registreringsnummer, original tittel og to bekreftede kopier av tittelen. Tollvesenet må varsles 72 timer i forkant av krysset.
4

Før Canada Border Services Agency (MSA) inspeksjon. Når bilen krysser i Canada, vil CBSA agenter gi deg et kjøretøy Import Form, sjekk at din modell er tillatelig, og samle registreringsavgift på $ 204,75. CBSA vil deretter sende Vehicle Import Form på å RIV.
5

oppfylle kravene i RIV inspeksjonsblankett. Etter RIV mottar Vehicle Import Skjema fra CBSA, vil de utstede en RIV inspeksjon form, som vil omfatte eventuelle endringer som må gjøres til BMW for å møte kanadiske sikkerhetsforskrifter.
6

bilen til en RIV inspeksjon sentrum når eventuelle nødvendige modifikasjoner er fullført (disse sentrene er like vanlig som sikkerhet og utslipp inspeksjoner i USA). Når bilen passerer inspeksjon, Senteret vil påføre en kanadisk Statement of Compliance klistremerke til bilen.
7

License bilen i provinsen der den skal ligge. For lisensiering, ta tittelen og bevis på forsikring til provinsens kjøretøy lisensiering /registrering sentrum.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136085.html

Previous:
Next:

sedan