Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

BMW 325i Informasjon

BMW 325i var kronjuvelen i 3-serien samling, en topprangerte sports sedan, etter å ha tjent de høyeste utmerkelsene fra bil entusiast magasiner samt forbrukerundersøkelser publikasjoner. I løpet av de nesten 20 år var det i produksjonen, setter det standarden for andre i sin klasse, kjent for sin overlegne kjøreegenskaper, pålitelighet og stilig design. Det var den mest solgte BMW i USAs historie

BMW 325i ble først tilgjengelig i det amerikanske markedet i 1987. Den hadde en 2,5 liters i6 (inline 6-sylindret), 168 hestekrefter, noe som kan gjøre en meget respektabel 0-60 mph på 7,4 sekunder. "I" sto for "bensininnsprøytning," ganske standard nå, men noe å skryte om på den tiden. På begynnelsen av 1990-tallet, fikk 3-serien en ansiktsløftning: den nye designen var mindre boxy, hadde et lavere tyngdepunkt og flere kurver og aerodynamiske linjer. Denne utformingen har stort sett holdt seg på samme opp gjennom det nyeste medlemmet av 3-serien familien, 335, med noen små modifikasjoner. Det siste året for produksjon av 325i var 2006, som var tilgjengelig med en mer robust 3,0 liter, 215 hestekrefter og en Steptronic girkasse.
Body, Motor og girkasse Typer

325i er tilgjengelig i flere ulike kroppstyper. Det er en to-dørs cabriolet (325Ci), to-dørs coupé, en all-wheel drive (325xi), en fire-dørs sedan - de mest populære - og til slutt, en fire-dørs stasjonsvogn. Motorene på de tidligere versjonene var femtrinns, 2,5-liters i6 (inline seks sylindre). De nyere iterasjoner tilby en mer robust 215-hestekrefter, 3,0 liter I6, tilgjengelig i enten en femtrinns eller en sekstrinns automatgirkasse med en manuell alternativ (Steptronic), som tillater føreren å gå mellom manuell og automatisk på flick av et håndledd.


BMW 325i laget "Car and Driver er" topp ti liste ut av portene, og bodde der hvert år det var i produksjon. De 325i ble også svært godt mottatt av Consumer Reports på sin introduksjon, og gjennom sine år med produksjonen ble rangert høyt av CR for pålitelighet, ytelse og annenhåndsverdi.
Priser

Den siste modellen av 325i, 2006, er priset like nord for $ 17 000, ifølge Edmunds "virkelige markedsverdien." Sanne Markedsverdien fastsettes av en kontinuerlig oppdatert oversikt over forhandlere salgsdata over hele USA, factoring i lagernivå, lokale markedsforhold salgsbetingelser og upubliserte salg insentiver.
Fuel Economy
< p> BMW 325i er ganske effektiv når det gjelder drivstofføkonomi, spesielt med tanke på hvor mye strøm motoren legger ut. Det siste året, 2006, tilbød EPA drivstofføkonomi 18 og 21 mpg for city driving og 26 til 30 mpg på motorveien kjører.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136009.html

Previous:
Next:

sedan