Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvordan å transportere en bil Cross-Country

Hvis du er midt i bevegelse over hele landet, får alle dine eiendeler til den nye gården kan virke overveldende. Du vil mest sannsynlig investere i et bevegelig lastebil for alle dine eiendeler. Etter å investere i lastebilen, er den eneste andre hinder i veien for din vellykket trekk å finne ut hvordan å få bilen langrenn. Heldigvis har du et par alternativer når det gjelder å transportere en bil. Instruksjoner
Shipping bilen
en

Finn en bil-rederiet og leie dem til å transportere kjøretøyet langrenn. Bil-rederier transportmidler på godstog eller trailere. Din beslutning kan endre seg basert på hvor du skal flytte til, så du bør utforske både langtransport alternativer. Movecars.com har en stor katalog av bil-rederier over hele USA.
2

Clean ut bilen din før du sender det fordi du la den ligge i hendene på andre. Selv om du sannsynligvis vil ha forsikring om transport, ikke la noen verdisaker i bilen som kan bli stjålet.
3

Ta bilen til rederiet og finne ut dråpe -off point. Ta ned alle avsenders informasjon, inkludert hvor bilen blir droppet av og hvem du kan kontakte hvis det er noen problemer.
Kjører bilen Cross-Country
4 < p> Et annet alternativ for transport av din bil langrenn er å drive det selv. Planlegg harddisken slik at du kan plotte steder å stoppe, ruter hva du skal ta og hvor lenge turen vil ta.
5

Ta noen med deg. Ikke bare vil ha en ledsager legge til moro faktor, vil det holde deg fra å bli utslitt. Kjøring endeløse timer over hele landet kan dekk mentalt og fysisk, så det er godt å ha noen andre med for å hjelpe deg kjøre.
6

Practice riktig vedlikehold av bil på stasjonen. En av de verste tingene som kan skje på langrenn transport av din bil er for det å bryte ned. For å hjelpe avverge uforutsette breakdowns, sjekke oljenivået, dekktrykk og andre væskenivåer når du stopper for gass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136083.html

Previous:
Next:

sedan