Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Problemer med en Lincoln Mark 8

The Lincoln Mark VIII startet produksjon i 1993 da Lincoln besluttet å pensjonere Mark VII. The Mark VIII hadde en større V8 og var utstyrt med flere sikkerhetsfunksjoner. Denne modellen hadde en vellykket start, men etter 1998 - på grunn av en nedgang i popularitet - modellen ble avviklet. I bilfabrikker, problemer og minnes det oppstår som i tilfelle av tre store tilbakekallinger for Lincoln Mark VIII serien. Vehicle Speed ​​Control

Nesten 4 millioner biler ble tilbakekalt av Ford Motor Company i 2007 --- inkludert mange Lincoln Mark VIIIs --- grunn av kjøretøyets hastighet kontroll problemer. Problemet var med den deaktiveringsbryter for hastighetskontroll, som hadde sporadisk problemet med lekkasje internt, noe som resulterer i overoppheting. Potensialet overoppheting ble betraktet som en alvorlig trussel som en under-panseret brann kan oppstå som et resultat.
Kjørelys

En tilbakekalling ble utgitt i januar 1998 for mange Lincoln Marker VIIIs som hadde problemer med frontlysene blinkende midlertidig. Årsaken var en defekt strømbryter. Frontlysene ville gå ut midlertidig, og skaper redusert sikt og potensialet for en krasj. Over en halv million enheter ble tilbakekalt, krever installasjon av en ny effektbryter.
Bilbelte

Omtrent 3000 1993 Mark VIII biler ble tilbakekalt på grunn av defekt sete beltesnellene. Disse komponentene hadde potensial for å bli ut av stilling under bruk av kjøretøyet. Dette kan gjengi låsesystem ute av drift, noe som øker muligheten for en alvorlig skade i løpet av en ulykke eller når man bremser hardt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136206.html

Previous:
Next:

sedan