Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

VTEC-motor Spesifikasjoner for en 2002 Honda Civic EX

The Civic er en enkel, drivstoffeffektive kompakt bil introdusert av den japanske Honda Motor Company i 1973. Siden da har denne vellykkede modellen kommer i kombi, sedan og coupe modeller i en rekke motor konfigurasjoner og trim. Selskapets VTEC-motoren har vært brukt i mange modeller siden introduksjonen, inkludert 2002 Honda Civic EX, som sysselsetter en SOHC (Enkeltrom Over hodet Cam) VTEC-motor. VTEC Historie

Hondas VTEC-motor teknologi, utviklet av selskapet i huset, begynte livet som New Concept Engine program i 1984 under oppsyn av Ikuo Kajitani, som resulterte i den første DOHC og SOHC motorer . Den VTEC-motoren gjorde sin debut i den femte generasjonen av Honda samfunnskunnskap i 1992. VTEC variasjoner inkludert DOHC og SOHC VTEC samt VTEC-E, 3STAGE VTEC og i-VTEC ble introdusert og benyttet i ulike Civic-modeller, inkludert de 2002 Honda Civic EX.
Engine Basics

VTEC står for "Variable Valve Tid og Lift Electronic Engine Control." Det er en valvetrain motor system designet for å optimalisere lave og høye RPM driften og forbedre fyllingsgraden i fire-takts forbrenningsmotorer. Den VTEC gjør det via direkte endre cam profilen slik at den optimale slipe kan benyttes på enten høy eller lav RPM.
2002 Civic EX

2002 Honda Civic er en del av Civic syvende generasjon, som varte fra 2001 til 2005. Syvende generasjons Civic EX modellene har SOHC VTEC motorer. Disse VTECs er 1,7-liters 16-ventilers aluminiumslegering i rekkemotorer nå 127 hestekrefter ved 6300 RPM. 2002 EX er VTEC er tilgjengelig med manuell og automatisk girkasse. Den VTEC system brukt i 2002 Civic EX er en forenklet design, som deler en felles kamaksel for både innsug og eksos ventiler, som opererer kun på inntak ventiler. På grunn av dette, er det bare fordeler fra VTEC mekanisme på innsugningsventilene.
Fuel Economy

The 2002 Honda Civic SOCH VTEC med automatgir tilbyr 30 miles per gallon (eller 7,8 liter per 100 kilometer) for bykjøring og 38 miles per gallon (6,2 liter per 100 kilometer) på motorveien. 2002 VTECs med manuell girkasse tilbudet 32 ​​miles per gallon (eller 7,4 liter per 100 kilometer) for bykjøring og 38 miles per gallon (6,2 liter per 100 kilometer) når du kjører på motorveien.
Styrker og Svakheter

2002 Honda Civic EX er SOHC VTEC tilbyr god drivstofføkonomi. Det er lett å vedlikeholde, krever lave vedlikeholdskostnader, er rett og slett konstruert og har et rykte for pålitelighet. Den har høy RPM strøm med liten eller ingen negativ innvirkning på lav hastighet. Noe støy og riste levert av motoren invaderer hytta ved høye hastigheter og timing belte må skiftes ut med anbefalte intervaller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136008.html

Previous:
Next:

sedan