Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

2008 Mercedes E350 Alternativer

Mercedes-Benz er kjent for luksus som bærer sine mid-size sedan, som for eksempel 2008 E-Klasse sedan. Til tross for sterk konkurranse fra andre luksusbiler selskaper samt den økende populariteten til japanske bilprodusenter, forblir Mercedes en top pick for både bil-fagfolk og forbrukere. Selv om stort sett uendret siden 2003, forblir 2008 E350 up-to-date med sin ytelse med høy kvalitet, intuitive sikkerhetsfunksjoner og generell eleganse. Den E350 er standard funksjoner er intet mindre enn imponerende, men flere alternativer og pakker er tilgjengelig for de som ønsker det beste Mercedes har å tilby. Interiør og Eksteriør

E350 leveres som standard med tre trim, men for litt mer, er luksus Burl valnøtt trim tilgjengelig med AMG pakke oppgradering. Den lær interiør kan også bli oppgradert til skinninteriør på både seter og dører. En takluke leveres som standard, men kan oppgraderes til et panorama soltak med ett-trykks åpning og parasoll. Split-baksete og manuell bakre side persienner er også tilgjengelig. Teleskopiske rattet har en tre og skinn alternativet, og metallic lakk for utvendig kan erstatte standard gloss finish.
Technology

iPod integrasjon kit er en valgfri funksjon, og også kobles andre eksterne underholdning enheter. Den Parktronic funksjonen gjør radarsensorene foran og bak på bilen for parkering assistanse. Den tilgjengelige talestyringssystem vil aktivere radioinnstillingene, samt valgfri telefon og navigasjon, men er bare tilgjengelig med P1 eller P2 pakken. Den elektriske stammen er nærmere også tilgjengelig på alle modeller for en ekstra kostnad.

Pakker

For de som søker de fleste oppgraderinger for lavest mulig kostnad, valgfrie pakker er ideelle. Den mest populære pakken for 2008 E350 er ingen kostnader Sport pakke, som inkluderer 18-tommers hjul, blå tonet glass, en senket sportsunderstell, doble forkrommede eksosrør og en oppgradert tre trim. AMG sport pakke kommer med en prislapp, men omfatter AMG front air dam og bakre støtfanger, luksus trim legering, girkasse med girspaken på rattet og oppgraderte lettmetallfelger. Den P1 pakken inkluderer navigasjons-system med full farge kartet og stemme, oppvarmede forseter og satellitt-lydsystem. P2-pakken inkluderer alle funksjonene i P1 pakken pluss Bi-Xenon hovedlys, kurvelys, høytrykks-frontlys rengjøringsmidler og frontlys kontroll aktiv. P2 pakken tilbyr også smartkort /smart nøkkelen automatisk med sentrallås og tenning forrett og nøkkelkortlåser strøm sluser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/135920.html

Previous:
Next:

sedan