Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvordan bli kvitt av fuktighet i bilen min

Moisture finner sin vei inn i bilen på en rekke måter. Likevel, er en av de mest vanlige scenarier når du forlater bilen vinduer åpne og det uventet regner innsiden av det. Regnet soaks møbeltrekk og teppe, og etterlater deg med en våt rot at du må rydde opp så fort som mulig for å unngå mugg vekst og muggen lukt fra utviklingsland. Du trenger
Håndklær
Skjøteledning
Hårføner
Baking soda
Vacuum
Commercial lukt absorber eller brikettene
Vis flere instruksjoner

1.

Identifisere områder der fuktighet er til stede ved å kjenne på bilens setetrekk, gulvmatter og tepper med hendene. Fjern gulvmatter og plassere dem i et solrikt område å tørke hvis de er våte.
2

Blot våte områder med håndklær til å suge opp så mye fuktighet som mulig. Plugg en skjøteledning inn i nærmeste stikkontakt og koble en hårføner inn i ledningen. Tørk delene av bilen som er berørt av fuktighet med hårføner.
3

Dryss et lys, selv belegg av natron over tepper og møbeltrekk for å bidra til å eliminere lukt. Arbeid natron inn i teppet med hendene og la den være der i 24 timer. Sug opp natron med en industriell støvsuger på en selvbetjent bilvask for best resultat.
4

Plasser en kommersiell lukt absorber i ryggen eller foran gulvbord av bilen eller fem eller seks kull briketter under hvert sete til å absorbere fuktighet og lukt. La disse produktene på plass til du ikke lenger legger merke til en lukt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/135976.html

Previous:
Next:

sedan