Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Ford Fusion Problemer

The 2010 Ford Fusion tjent en rekke imponerende utmerkelser, inkludert en 9,3 rating fra US News rangering og omtaler og tittelen Motor Trend sin Car of the Year. Selv med de gode kritikker, må imidlertid potensielle eiere bli kjent med alle ulemper også. Inkonsekvent Past

For Ford Fusion modeller utgitt før 2010-utgaven, ble vurderinger blandet. En anmeldelse fra Edmunds ga 2007 Ford Fusion en 7,8 samtidig som kritiske bemerkninger om ytelse og sikkerhet. I prosessen, hevdet Edmunds at "verken basen 2,3-liters firesylindret eller den valgfrie 3,0-liters V6 matcher opp godt med konkurrentenes tilbud," og "ABS er ekstrautstyr og stabilitetskontroll tilbys ikke." Fusion formue begynte å snu med 2010-modellen, som US News rangering og omtaler indikert ved å si "Forbedringene Ford har gjort i bilen har ført mange i bilbransjen trykk for å behandle det som om det var en helt ny modell." Kjøpere på jakt etter en Fusion-modell lansert før 2010 må undersøke nøye.
Gass kjørelengde

Motor Trend uttrykt noen bekymring over 2010 Fusion, nemlig en liten uoverensstemmelse i gass ​​kjørelengde avdelingen i forhold til sin EPA rating. The hybrid modell spesielt fått noen negativ oppmerksomhet, som Motor Trend hevdet at "3,0-liters V-6 har 23 mindre hestekrefter enn Sports 3,5-liters motor, men tjener ikke noen bedre EPA kjørelengde karakterer."

kontrastfarger

bil og sjåfør konstaterer at 2010 Ford Fusion Sport-modellene har uvanlige interiør fargekombinasjoner, med inserts på setet og en matchende gummi dash tilgjengelig i bare to farger: lyse blå eller rød. Dette interiøret har potensial til å kollidere med fargen på bilen på utsiden, en offensiv egenskap for noen.
Comfort

annet problem observert av Motor Trend var sporadiske ubehag erfaring mens du sitter i bilen. Noen av disse problemene omfatter nedre bakre sittepute mangler i støtte og front-midtarmlene plassert ubehagelig lav.
Bremser

I februar 2010, Ford utstedt en Teknisk Service Bulletin som introduserte en programvareoppdatering for Fusion hybrid-modeller på grunn av problemer med bremser. Som rapportert av Consumer Reports, senior ingeniør bremset for en stopp, og mens bremsepedalen gikk ned mer enn en normal mengde, bilen knapt bremset i det hele tatt, flyr gjennom svingen i prosessen. På grunn av dette bremse problemet oppstår regelmessig, utstedte Ford en programvareoppdatering for alle Fusion hybrid-modeller bygget på eller før 17. oktober 2009.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136217.html

Previous:
Next:

sedan