Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvordan folde ned baksetene på Mazda 6

Mazda 6 er Mazdas mid-size sedan , i stand til å bære fem personer samt fire kofferter i bagasjerommet . Noen ganger trenger du kanskje mer trunk plass til å bære en lengre element, for eksempel et par ski eller kanskje bare et stykke tre fra jernvarehandelen . Heldigvis er det Mazda 6 er utstyrt med en 60/40 delt i baksetet som legges ned med bare noen få bevegelser . I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2010 Mazda 6 , men prosessen er lik for andre biler også. Instruksjoner
en

Åpne bakdekselet og nå bak en av nakkestøttene på passasjersiden baksetet og føler for en flat plast panel med hevet skrift . Dette er et håndtak for å frigjøre plass .
2

Trekk opp håndtaket med en hånd, og trekk ned på nakkestøtten med den andre , slippe setet ned til sete bunnen. Dette vil redusere 40 prosent av baksetet , og er praktisk for smalere elementer når du fortsatt trenger å sette en person i baksetet også.
3

Gjenta prosessen på førerens side av bilen for å åpne opp den 60 prosent del av den bakre sete , som omfatter midt-konsollen. Dette er bra for å bære en person i baksetet på 40 prosent delen, men er bra for større elementer også . Alternativt kan du slippe ned begge sider for det meste rommet mulig .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/135943.html

Previous:
Next:

sedan