Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Mercedes S550 Specs

The 2011 550 er i nærheten av den høyere enden av Mercedes-Benz linje av luksus sedan. Det har et stort, kraftig motor, elektronisk assistert overføring, trekkraft, bremsing og sikkerhet kontrollene, samt samt bekvemmeligheter som voice-operert i dashbordet navigasjon og ryggekamera. Det er en høy ytelse kjøretøy med en prislapp godt over de fleste sedan på markedet. Mål

Mercedes S550 måler 206,5 inches lang, 83,5 inches bred og 58 inches høy. Det er Akselavstanden er 124,6 inches og den veier £ 4455.
Engine

S550 bruker en 32-ventilers V-8 motor som leverer 382 hestekrefter. Dette 5.5-liters motoren er en twin-gnist, noe som betyr at den bruker to tennplugger per sylinder.
Drivverk

syv-trinns automatisk girkasse på S550 kan brukes med rattet er montert girtaster og er programmerbar til å skifte til en høyere eller lavere turtall i henhold til førerens preferanser. Bilen har firehjulsdrift og Mercedes firehjulsdrift Electronic Traction System.
Resultatutvikling

382 hestekrefter motoren på S550 kan akselerere fra null til 60 mph på bare 5,4 sekunder. The Environmental Protection Agency anslår sin gass kjørelengde på 15 mpg i byen og 23 mpg på motorveien, ved hjelp av premium 91 oktan.
Bremser

Alle fire anti- lock skivebremser er ventilert, med bremsene foran med fire stempler et stykke i hver caliper, i motsetning til mer vanlige enkle kalipere som vises på bakbremsene. Den Brake Assist systemet også automatisk gjelder full oppbremsing når den bestemmer at sjåføren har inngått en nødbremsing situasjon.
Håndtering

Fronten end gass trykkabin sjokk og stabilisator bar funksjon anti-kontrollen for løfting bedre stabilisere fronten av kjøretøyet. Den uavhengige bak suspensjonen inneholder anti-huk og anti-dykket systemer for å holde den bakre del av kjøretøyet nivå i de fleste forhold. Den servostyring er hastighetsfølsom. Elektronisk Stabilitets Program bistår også føreren ved å sammenligne driver innganger til bilen håndtering og bremsing individuelle hjul eller redusere motoreffekten for å foreta automatiske styrekorrigering.
Comfort

oppvarmet lær Forsetene er utstyrt med tre-posisjon minne. Den in-dash GPS systemet har en intern 20 gigabyte harddisk og 600 watt, har 15 høyttaler stereo en seks-platers CD-skifter. Det er også en talestyrt kommunikasjonssystem.
Pris

Mercedes viser veiledende pris på av 2011 S550 på $ 93000.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/135874.html

Previous:
Next:

sedan