Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Informasjon om en 2005 Ford Focus

The Ford Focus ble introdusert i 2000 som Fords entry-level bil og som en "world bil," designet for å bli solgt internasjonalt i samme form som den versjonen som tilbys i USA, ifølge Edmunds. Både Edmunds og Cars.com oppmerksom på at 2005 Ford Focus har en lav annenhåndsverdi. Det var Fords minste bil i 2005 linje av kjøretøy. New Design

2005 Ford Focus utgjør ikke en full redesign av Focus, men en "beskjeden refresh" av kjøretøy linje som inkluderte "kosmetiske endringer på utsiden, en revidert kontroll layout inne og en oppdatert motor lineup, "ifølge Edmunds. Endringer på utsiden inkluderte nye frontlykter, en større grill og nye baklys på sedan, ifølge Cars.com. Det nye instrumentpanelet var symmetrisk.
Modeller

2005 Ford Focus ble tilbudt i fire ulike modeller, ifølge Consumer Guide. De var de to-dørs kombi, som ble kalt ZX3, de fire-dørs sedan, som ble kjent som ZX4, de fire-dørs kombi, som ble kalt ZX5, og vognen, som ble kalt ZXW. Standard og automatgir versjoner av modellene var tilgjengelige.
Bilder tilgjengelige funksjoner

ABS bremser er ekstrautstyr på alle modeller bortsett fra ZX4 ST, som har dem standard, ifølge Cars.com. Front sidekollisjonsputer er ekstrautstyr på alle modeller, ifølge Consumer Guide. Andre tilgjengelige funksjoner inkluderer soltak, skinninteriør og oppvarmet forseter. Et høydejusterbart førersete og delt folding bakre seteryggene er standard.
Engine

2005 Ford Focus tilbudt mer strøm enn sine forgjengere, ifølge Consumer Guide. Hver modell hadde en 2,0-liters, firesylindret motor med unntak av ZX4 ST-versjonen av sedan, som hadde en 2,3-liters, firesylindret motor. Hver av de 2,0-liters motorer inkludert muligheten til manuell eller automatisk girkasse, men den 2,3-liters motor hadde obligatorisk manuell girkasse. Den 2,3-liter har 151 hestekrefter sammenlignet med 145 hestekrefter for 2004 Focus. De andre modellene har 136 hestekrefter, noe som er en økning fra 110 eller 130 hestekrefter de hadde tidligere, ifølge Cars.com.

Consumer Guide telles kontroll layout, håndtering og veigrep, drivstofføkonomi og lasten plass i vogna som styrkene til 2005 Ford Focus. Det regnet motorstøy som en svakhet felles for hver modell. Akselerasjon var et problem i hver unntatt ZX4 ST, ifølge Consumer Guide, og baksetet entry /exit presenterte problemer i ZX3. Cars.com sitert manøvrerbarhet, innvendig plass og særegne styling som positive, mens merke den side-effekt crash-test vurdering av hatchback som en spesiell negativ.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/135971.html

Previous:
Next:

sedan