Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvordan å lade opp et batteri Booster Pack

batteri booster packs, også kjent som hopp forretter, er bærbare enheter som kan brukes til å starte døde bilbatterier. Bare plassere startkabler på batteriet, strøm på batteriet booster pack og forsøke å starte bilen. Ved hjelp av strøm fra et oppladbart batteri kan booster pack hoppe starte opp batteriet. Det bør lades etter hver bruk, eller minst en gang hvert halvår, for å sikre at det er fullt drevet og batteriet fungerer. Du trenger
Strømadapter
Vis flere instruksjoner
en

Sett strømadapteren inn i uttaket på batteriet booster pack. Uttaket er vanligvis plassert på siden eller baksiden av enheten.
2

motsatte ende av strømadapteren til en strømkilde. Avhengig av hvilken type adapter, kan dette være en stikkontakt eller sigarettenner uttaket.
3

Charge inntil det oppladbare batteriet i batteri booster pack er full. Batteri booster packs har vanligvis et batteri status lys som viser om batteriet lades eller fulladet. Avhengig av merke og modell du har, kan lyset blinke under lading, og deretter gå solid når ladingen er fullført, kan lyset endrer farge fra rødt (for lading) til grønt når ladingen er fullført eller enheten kan ha to separate indikatorlamper , en å vise den lades, og en annen for å vise at det er fulladet.
4

Tug på strømadapteren for å fjerne den fra batteriet booster pack når batteriet er ladet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136134.html

Previous:
Next:

sedan