Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvordan dekode en Scion VIN

Vehicle Identification Numbers, også kjent som VINs, er unike serienummer som identifiserer en bil. Hver bil som selges i USA har en 17-sifret VIN, og komponentene kan bli brutt ned til å fortelle en forbruker om kjøretøyet. Siden Scion er en Toyota produkt, kjøretøyene dele VIN koder med morselskapet. Instruksjoner
Tolke de første fem tegn
en

Finn din Scion er VIN. Det vil være i førerens hjørnet av frontruten. Det kan også bli funnet på en etikett på siden av førerdøren eller dørkarmen.
2

Se på første og andre bokstavene i VIN. Den første vil alltid være en J, som er hjemlandet og i dette tilfellet står for Japan. Det andre brevet vil være en T, som står for Toyota.
3

Se på det tredje sifferet. Det vil identifisere Scion som personbil eller en multipurpose bil.
4

Finn det fjerde brevet, som vil identifisere kroppen og drive type. For eksempel vil en Scion xB har en K, som vil identifisere det som en fire-dørs kombi med to-hjulstrekk.
5

titt på den femte brevet, som identifiserer motortype. Scion XA og XB vil ha en T, den smart tc vil ha en E; og Scion xD vil ha en U.
Tolke tegn 6 til 9
6

Før videre til det sjette tegn, som vil identifisere serien. TC og xD aksje 1, en sammen med flere andre Toyota biler. XA vil ha en seks, og xB vil ha et tre.
7

Identifiser den syvende karakter. For personbiler, vil dette merke til tilbakeholdenhet system som identifiserer hvordan kan kollisjonsputer bilen har. For multipurpose kjøretøyer, vil det identifisere trimme nivå av bilen. Det finnes flere ulike oppføringer for smart kjøretøy.
8

Finn den åttende sifferet, som er den bilen linje. XA, vil xB og xD har en 4. TC vil ha en 7.
9

titt på den niende nummer, som kalles kontrollsiffer. Det er det siste nummeret bestemmes i bilens VIN. Produsenter bruker en matematisk ligning for å bestemme en sjekk nummer og sikre at hvert kjøretøy har en unik VIN. For å bestemme kontrollsiffer, er en VIN 'brev tildelt en numerisk verdi og lagt med de andre tallene i VIN. Summen divideres med 11.. Bokstaven X brukes til å stå på for et tosifret resultat.
Tolking Tegn 10-17
10

finne den 10. siffer, som vil være et nummer eller et brev. Dette er modellen året. De første Scions ble produsert i 2004, så år 2004 til 2009 vil ha det siste sifferet i året som nummer. Året 2010 gir en A.
11

Se på det 11. siffer. Dette identifiserer anlegget ditt Scion ble bygget. Scions er samlet i Japan, slik at VIN vil ha et nummer.
12

Finn de siste seks sifrene i VIN. Den 12. gjennom 17. sifrene er bilens serienummer, som er unik for din bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/135952.html

Previous:
Next:

sedan