Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Radio Valg i en 2007 Ford Taurus

The Ford Motor Company utstyrt sin 2007 linje av Taurus biler med tre forskjellige typer radioer : en som spilte kassetter, en som spilte CDer og en annen med en CD-skifter . For alle tre alternativene , er radioen tuner identiske, med to FM- band, en AM bandet og muligheten til å programmere dine favoritt-stasjoner med en forhåndsinnstilt funksjon . AM /FM Stereo med kassett

AM /FM stereo i en 2007 Ford Taurus er utstyrt med MACH høyttalersystem , som har flere høyttalere for avanserte lydmuligheter . Tapen Spilleren er utstyrt med Dolby støyreduksjon , som er designet for å eliminere popping og hvesende lyder fra kassetter. Den stereo har forhåndsinnstilte stasjoner for å holde orden på favoritt-stasjoner , AM ett band og to FM-bånd .
AM /FM Stereo med CD-spiller

CD-spilleren installert i 2007 Taurus har en shuffle -funksjonen til å variere rekkefølgen på sporene . Når en CD er satt inn, vil det å trykke på Skann-knappen spille en kort segment av alle sporene på CD-en. En annen funksjon på denne single- platespiller er komprimering funksjonen, som blander myke og og høyt passasjer inn i en mer konsekvent lyttenivå .
CD Changer

CD-skifteren alternativet er lik den single- platespiller . CD-skifteren har evnen til å veksle mellom stereo og multi -disc changer . I 2007 Ford Taurus , blir CD -skifter plassert enten i bilens bagasjerom eller i midtkonsollen og har et magasin som kan holde opp til seks CD-er.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136143.html

Previous:
Next:

sedan