Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvordan fjerner jeg den frontlys Boliger for en 99 Chevy Lumina ?

Det er ikke nødvendig å fjerne Lumina er frontlys boliger for å erstatte lyspærer . Du kan imidlertid må fjerne frontlys boliger for å få tilgang til turn- signal pærer , som er plassert i en egen sak på utsiden av frontlys boliger. Du må kanskje også fjerne den for å erstatte den med en ny hvis den er sprukket eller skadet. Fjerne 1999 Lumina er frontlys boliger tar ca 10 minutter. Instruksjoner
en

Slå av motoren . Åpne Lumina hette og se rett over radiatoren i midten av grillen . Du vil se et plastdeksel med en stor fane på hver side.
2

Løft hver kategori oppover og løft hele dekselet for å fjerne det. Det er festet med en liten plast -snap skrue. Dra rett opp med litt kraft til det spretter ut . Sett dekselet til side.
3

tak i frontlys boliger som du vil fjerne. Skyv den mot midten av grillen . Dette løsner skyve tappene på baksiden . Trekk innenbords kanten av frontlys boliger utover og trekk hele enheten ut . Vis ryggen.
4

tak i elektriske kontakten på baksiden av frontlys boliger. Dra den ut for å fjerne det fra huset og ta tak i pære socket. Ta den med klokken for å løsne den . Dette skiller frontlys bolig fra Lumina .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136094.html

Previous:
Next:

sedan