Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvordan få bedre drivstoff kjørelengde Fra en 1987 Toyota Corolla

Plenty av 1987 Toyota Corolla forblir på veien i dag, takket være bilens rykte for pålitelighet og stigende gasspriser. Selv om de mangler noen av fasilitetene av dagens modeller, 1980 Toyotas likevel gi grunnleggende transport. Selv om Corolla var aldri en gass guzzler, kan du prøve en rekke strategier for å få bedre kjørelengde ut av bilen. Noen endringer i kjørevaner og noen målrettet vedlikehold kan gjøre underverker for din strømregninga. Instruksjoner
Vedlikehold for kjørelengde
en

Ta Corolla i for en motor tune-up. Dette er svært viktig for eldre biler, som motorer vil være utslitt fra tiår med bruk. Justering av motor timing, rengjøring av drivstoff og luft filter, og gjør mindre reparasjoner kan gi deg en fire prosent kjørelengde boost. Større reparasjoner, slik som å fikse en ødelagt oksygen sensor, kunne øke kjørelengde med mye mer -. Opptil 40 prosent
2

Blås dekkene til det nivået som produsenten anbefaler. Dette vil vanligvis bli skrevet ut på en etikett som finnes på innsiden av dørstolpen på førerens side. Ikke gå av trykket figur trykt på selve dekket - dette er et design maksimum. Dette kan forbedre kjørelengde med opptil 3,3 prosent.
3

Endre olje, og pass på å fylle opp Corolla med oljen anbefalt i brukerveiledningen. Bruker riktig type olje kan gi deg en 1 prosent til 2 prosent kjørelengde boost. Se etter olje merket med en "Energy Spare" klistremerke som indikerer tilstedeværelse av friksjon-reduserende tilsetningsstoffer.
Drivstoffbesparende kjøring
4

Losse noe du ikke trenger fra bilen. Lagt vekt betyr mer gass bruk. Dette gjelder særlig for mindre biler som Corolla, der vekten av lasten er stor i forhold til vekten av bilen. Hver 100 pounds av ekstra vekt kan slippe kjørelengde med 2 prosent, så det er vel verdt å ta noen minutter å losse mellom turer.
5

Slå av bilen når du stopper for mer enn ett minutt. Du vil forbrenne mindre drivstoff starte bilen flere ganger enn du ville tomgang bilen din når du sitter stille.
6

Drive jevnt. Akselererende, bremsing og snu aggressivt ha en stor negativ effekt på kjørelengde du får ut av din Corolla. På motorveien, kan aggressiv eller ujevn kjøring resultere i en 33 prosent reduksjon i kjørelengde. På byens gater, er forskjellen mindre dramatisk - bare 5 prosent. Kjører mer jevnt har siden fordelen av å være mye tryggere for fotgjengere, deg selv og andre sjåfører. Ved hjelp av cruise control på motorveien vil hjelpe deg ved å holde bilen på en jevn hastighet.
7

Stick nær fartsgrensen. Drivstoffeffektivitet faller av bratt over 60 mph.
8

Bruk overdrive utstyr hvis bilen er utstyrt med det. Dette lar motoren spinne litt saktere, noe som sparer gass og vil være lettere på motordeler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/135842.html

Previous:
Next:

sedan