Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

96 Volvo 850 Specs

Volvo 850 overlevde gjennom midten av 1990-tallet som et svensk svar på den tyske dominans av mellomstore utøvende sedan markedet. Tilgjengelig i vogn form, en sjeldenhet i USA, var 850 en allsidig og godt avrundet konkurrent til noen av de mer populære bilene i sitt utvalg. 1996-modellen var den andre-til-siste tilbys i USA, med bryteren til S70 forekommer i 1998. Motorer og girkasser

1996 Volvo 850 var tilgjengelig med tre motor alternativer. Den svakeste, ble en 168-hestekrefter, 2,4-liter, inline femsylindret motor som finnes i standard og GLT trims. En litt sterkere, turboladet, 222-hestekrefter, 2,3-liter, inline femsylindret var tilgjengelig i Turbo trim. Den kraftigste motoren, en trimmet og turbo 240 hk, 2,3-liter, inline femsylindret, ble funnet i den sjeldne R trim nivå, og er den mest ettertraktede 850-modellen i USA.


Fjæring Drivverk og bremser

Alle 850 modellene var forhjulsdrift. Suspensjonen for alle modeller var strut og spiralfjærer foran, og multi-link bak i bilen. De 850R inkluderte en lavere, stivere fjæring for bedre kjøreegenskaper. Alle modellene hadde også skivebremser på alle hjul, med ventilerte rotorer i front. ABS var standard på alle 850S.
Utvendig

850R kom med en sporty bakken effekter og en bakre spoiler, og var kun tilgjengelig i rødt, hvitt eller svart i USA. Den 850R kom også med større, 16-tommers lettmetallfelger, mens andre modeller kom med 15-tommers hjul. Alle andre modeller var tilgjengelig med normal spekter av farger, og inkludert Volvo underskrift hodelykt vindusviskere.
Interiør og Alternativer

Tekstilseter var lager, men skinn er et populært alternativet finnes på de fleste 850S. Soltak var også tilgjengelig, og funksjoner som nøkkelfri adgang, servostyring, cruise control og en seks-høyttaler stereo var standard. Også standard var klut gulvmatter, interiør leselys og et midtarmlene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136269.html

Previous:
Next:

sedan