Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvordan vet jeg om en overføring magnetventil er dårlig?

En overføring shift solenoid er en elektromagnet designet for å skifte en automatisk overføring gjennom sin sekvens av tannhjul . Shift solenoids brukes på moderne biler med elektroniske automatiske girkasser . Magnetventilene endre skiftet poeng i automatgir ventilhuset. Early Warning Sign

Fordelen med den elektroniske skiftet magnetventil er at det kan oppdage et problem med overføringen tidlig og sender en advarsel til sjåføren ved å belyse "Tjenesten Engine Soon" lampe. En tekniker kan plugge en skanning verktøy i kjørecomputer og undersøke feilkoder som datamaskinen gir skanning verktøyet og finne problemet .
Resultatutvikling Codes

den kjørecomputer sender kommandoer til overføring til å skifte på riktig tidspunkt for å maksimere motorytelse. Hvis datamaskinen sender et skifte kommando til shift solenoid og overføring unnlater å svare , er en forestilling kode sendt til kjørecomputer . Overføringen vil mislykkes i å skifte til et bestemt gear.
Elektriske feil

elektriske feil , slik som shorts i shift solenoid , kan føre til feil. Elektriske feilkoder er satt når overføringen kontrolleren eller drivverket kontroll modul registrerer elektrisk problem og sender koden tilbake til kjørecomputer . Dette vil føre til at "Tjenesten Engine Soon" lys til å lyse .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136190.html

Previous:
Next:

sedan