Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

2007 Chevy Cobalt slepekapasitet Informasjon

The 2007 Chevy Cobalt er et produkt av evolusjon som startet allerede i 1960 på General Motors. Kjemper i den lille bilen arena ved Chevrolet startet med Corvair, og kommet inn i Vega, Monza, Cavalier og deretter Cobalt. Som en kompakt bil, ble Cobalt ikke konstruert for tunge slepe, og tilbyr en begrenset 1000-kilos maksimal slepekapasitet. Typer

For 2007 ble Cobalt tilbudt som en sedan og coupe. Trimme nivåer inkludert LS, LT1, LT2, LT3, LTZ og SS. Alle modeller og trim, ifølge MSN Autos, er vurdert på en 1000-kilos maksimal og standard slepekapasitet. Utstyre en 2007 Cobalt med tilhengerfeste ville være nødvendig før haiket en trailer eller båt.
Engines

Ved sleping med biler konstruert for slik bruk, en endring i Motoren kan noen ganger øke den maksimale slepekapasitet. Dette var ikke tilfellet med kobolt. Utstyrt med tre forskjellige motorer, deriblant en kompressormatet firesylindret, hadde Cobalt 148, 173 eller 205 hestekrefter. Alle modeller og motorer ble begrenset til 1000-kilos slepekapasitet.

Hensyn

2007 Chevrolet Cobalt er designet for å være en kostnadseffektiv økonomi bilen og tilbød en høy ytelse variant for budsjett-tenkende shoppere. Tauing var ikke en av design attributtene til Cobalt, som med de fleste personbiler. SUVer, lastebiler og noen ganger crossover kjøretøy gi mer slepekapasitet enn en personbil
Fordeler

For de driverne som sjelden trenger å taue -., Og når de gjør det er lys - 2007 Chevrolet Cobalt ville være mer enn i stand til å håndtere opptil 1000 pounds. For disse driverne mindre interesserte i utilitaristisk fleksibilitet og mer interessert i Cobalt størrelse, pris og kjørelengde, kan denne bilen være svært gunstig.
Expert Insight

Grunnlaget for Cobalt er grunnen for sin beskjedne slepekapasitet. Ved gjennomgang av Cobalt, sa Edmunds, "Cobalt er, som Cavalier før det, en vanlig front-driveren med en unibody struktur, en MacPherson hjuloppheng foran og et semi-uavhengig Torsjonsakselen i ryggen."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136060.html

Previous:
Next:

sedan