Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvordan sjekke Transmission Fluid på en 1994 Plymouth Acclaim

Kontroll av overføring væske er en del av månedlig vedlikehold som må utføres på en Plymouth Acclaim. Hvis overføring væske er lav, kan det hende at bilen ikke fungere skikkelig, eller du kan slite ut motoren. Hvis væsken er gjennomgående lav, kanskje du har en lekkasje som må behandles umiddelbart for å spare bilen og tusenvis av dollar for å reparere den. Du trenger
Shop fille
Vis flere instruksjoner
en

Slå på Acclaim og la den gå i 15 til 20 minutter. Dette er for å varme opp overføring og få en nøyaktig avlesning på pinne.
2

Åpne panseret av Acclaim.
3

Look mot fronten på førersiden. Det bør være en liten, rund sirkulær gjenstand som er enten rødt eller gult. Det ser ut som en liten sirkel stor nok for en stor finger til å gå inn.
4

Trekk opp på rød eller gul ring. Dette er overføring væske peilepinnen. Dra pinnen helt ut, være forsiktig med å kaste den og få overføring væske på klærne. Komponentene under panseret er varmt, så prøv å ikke røre noe annet.
5

Tørk av hele lengden av pinnen med butikken fille.
6

Dypp det tilbake til bilen der den var før.
7

Trekk den ut og se på nivået av væske. Det finnes markeringer på enden av pinnen som viser en full nivå og et lavt nivå av overføring væske. Nivået bør være rett rundt hele linjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/135967.html

Previous:
Next:

sedan