Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Mazda Millenia Problemer

Mazda Millenia var en full-size bil som gjorde sin debut i det nordamerikanske markedet i 1995. Utformet som en entry-level sedan, Millenia aldri fått så mye anerkjennelse som oppføringene fra Toyotas Lexus og Nissans Infiniti luksus merkevarer. Likevel hadde bilen noen vanlige problemer, og det har aldri hatt en tilbakekalling i løpet av sin syv år produksjon kjøre. Motor

Noen 2,5-liters V6-motor utstyrt Mazda millenias kan ha problemer med resirkulering av eksosen (EGR) ventil passasjer og distributør, og noen kompressormatet 2,3-liters V6-motor-utstyrte biler kan oppleve svikt av Lysholm kompressor olje sel. Når EGR ventil passasjer er plugget, er "Check Engine Light" i bilen lyser, distributøren mislykkes, og motoren ikke starter eller stanser når den gjør det. Svikt av tetningsringen kan føre til at motoren inntar en overskytende mengde olje. Per juni 2010, til kostnaden reparere ventilen passasjer, distributøren og tetningsringen er anslått til $ 15 for deler og $ 117 for arbeidskraft, $ 358 for deler og $ 78 for arbeidskraft, og $ 4052 for deler og $ 312 for arbeidskraft, henholdsvis.

Spark Plug Wires

Noen 2,5-liters motor utstyrte millenias kan oppleve svikt i tennplugg ledninger. Per juni 2010, det koster å reparere dem er anslått til $ 109 for deler og $ 26 for arbeidskraft.
Bremser

Noen Mazda millenias kan ha en fiasko av anti-bremsesystem kontroll modul. Dette problemet vil føre til at ABS indikator for å belyse. Per juni 2010, er kostnaden for å erstatte modulen anslått til $ 1130 for deler og $ 163 for arbeidskraft.
Modell år Rammet

fleste av Mazda Millenia modell år - 1997-2002 - er plaget med (EGR) ventilpassasjen /distributør /kompressor olje segl problem. Bare 2000 og 2001 millenias lider av bremsen problem, og tennpluggen feil er begrenset til 1995-1996 modell år.
Kjøp

Bil redaktører anbefaler senere modell år av Mazda Millenia grunn av utformingen raffinement og forbedring. Men fra et mekanisk ståsted, ser det ut til at de to første modell år av bilen-1995 og 1996-er mer pålitelige enn etterfølgende oppføringer. Faktisk viste det seg at kompressormatet 2,3-liters motor, omtalt som den mer avanserte av de to motorer tilgjengelig for Millenia, å være mer problematisk en, også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136061.html

Previous:
Next:

sedan