Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvordan du driver en Mercedes S430 CD-spiller

Mercedes-Benz S430 CD (CD) spillere har en CD-veksler. CD-skifteren er plassert bak dekselet på venstre side i bagasjerommet. Alle CD-spiller og CD-skifter kontroller kan betjenes ved hjelp av en kombinasjon av multifunksjonsrattet knapper og viktige pads ligger i sentrum av dashbordet - Cockpit Ledelse og Data (COMAND) System. Trykke på knappene på rattet endrer displayet i speedometeret. Instruksjoner
en

Ta ut CD-skifter deksel. Skyv CD-skifter døren til høyre og trykk på "Eject"-knappen, som er merket "EJ". Magasinet vil løse ut. Fjern bladet og trekk ut skuffene. Sted CDer i hver skuff fordypningen med hver CD-etiketten opp. Skyv skuffen tilbake i magasinet i retningen vist med pilen.
2

Skyv magasinet tilbake i veksler og lukke CD-skifter døren.
3 < p> Slå på radioen og velge CD-spilleren på COMAND tastaturet, som ligger i midten av dashbordet.
4

Trykk et tall på COMAND tastaturet for å velge en CD. For eksempel, trykk "5" for å velge skuff 5.
5

Trykk på rattet "Meny"-knappen til "Audio" etiketten vises i speedometeret. I "Meny"-knappene er de to knappene på venstre side av rattet. Ikonene ser ut som to esker oppå hverandre. En knapp velger neste meny, mens den andre knappen velger den forrige menyen.
6

Trykk på "Up" eller "Down" knappene --- de er klyngen av knappene over på "menyen" knappene på venstre side av rattet --- inntil "Bruk CD-spiller"-funksjonen vises. Sporet som spilles vises på displayet. Teksten "CD" med et tall ved siden av det indikerer CD-skuffen som spilles. For eksempel "CD5" indikerer skuff 5. Etiketten nedenfor som angir sporet spilles. For eksempel, "Spor 1" indikerer det første sporet.
7

Trykk på "Up" eller "Down" knappene på rattet for å velge ønsket spor.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136040.html

Previous:
Next:

sedan