Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Mercedes S430 og sikkerhet

S-Klasse er flaggskipet sedan til Mercedes-Benz. I løpet av sin fjerde generasjon, fra 2000 til 2006 årsmodell, ble entry-level S-Klasse kjent som S430. Den S430 var en av de mest populære trimme nivåer blant entusiaster i USA og internasjonalt. Historie

Andre generasjon av S-klasse biler, tilgjengelig fra 1981 til 1991, var forfedrene til sikkerhet for fremtidige S-Klasse-modeller. Innføringen av ABS bremser og kollisjonsputer som standard utstyr ble først brukt i løpet av denne generasjonen. Når tredje generasjon kom i 1992, ble fremskritt gjort til par sikkerhet med en ultra-luksus hytte. Når S430 kom i 2000 innlemmet mange sikkerhet og luksus funksjoner, delvis takket være de to foregående generasjonene.
Egenskaper

Under sitt siste produksjonsår i 2006, Mercedes-Benz S430 hadde en liste over standard sikkerhetsfunksjoner, inkludert: ABS bremser, depowered kollisjonsputer, hodekollisjonsputer, stabilitetskontroll, fire-hjuls blokkeringsfrie bremser (ABS), Kollisjonspute passasjer, sidekollisjonsputer og antispinn. Fra og med 2003-modellen år, var S430 også tilgjengelig med Mercedes-Benz 4MATIC all-wheel-drive system for ekstra trekkraft og sikkerhet.
Størrelse
< p> Hvis en stor bil gjorde du føler deg mer trygg, så S430 var en bil verdt å se på. Måling 203,1 inches lang, 73,1 inches bred og 56,9 inches høy, ble 2002 Mercedes S430 klassifisert som en "stor bil" av Environmental Protection Agency (EPA). Selv med den minste V-8 tilgjengelig i S-Klasse på S430 fortsatt veide inn med en egenvekt på over 4000 pounds.
Tilbakekalling

Produsent minnes er utformet å holde sjåfører og deres passasjerer trygt. Mercedes-Benz S430 har hatt flere tilbakekallinger gjennom årene. 2000-modellene har minnes varierende fra suspensjon til innvendig belysning. 2006-modellene har for tiden ingen åpne tilbakekallinger. For den mest nøyaktige liste over minner for S430 slå opp i service avdeling av en autorisert Mercedes-Benz forhandler.
Expert Insight

Når man snakker om den fjerde generasjon av S-Class, sa Edmunds det var "lettere og mer elegant enn den massive versjonen som gikk forut for det, noe som gjør det mer å foretrekke for bilentusiaster." AutoMedia.com sa: "Uansett hvilket oppdrag du spør av S-klasse, vil du bli imponert av hvelvet-lignende soliditet av kabinettet."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136039.html

Previous:
Next:

sedan