Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvordan fjerner jeg den Cowl på en 2000 Impala?

Den vanligste grunnen til at du trenger å fjerne 2000 Chevy Impala er pipen er å erstatte bilens hytta luftfilteret, som ligger under den. Pipen er plast panel mellom frontruten og motorrommet. Under den, vil du også finne de vinduspusser Heise armer og vindusvisker motor. Pipen er delt inn i to deler: den passenger's-side hette og driver's-side hetten. Fjerne begge deler vil ta deg ca 10 minutter. Du trenger
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Slå vindusviskerne på. Mens viskerne er i midten av syklusen, i "opp"-stilling, umiddelbart stengt nøkkelen av. Dette vil suspendere vindusviskerne i "opp" posisjon og gi deg nok plass til å ta av hetten.
2

Åpne panseret og finne den gummi weatherstripping som strekker seg fra den ene siden av pipen til den andre . Skrell weatherstripping av med hendene.
3

Fjern vindusviskeren slangen fra pipen. Slangen festes enkelt til de små klemmer på pipen. Trekk den opp for å fjerne det.
4

Trekk opp de fire beslagene fra pipen. To av beslag er på driver's-side avsnitt - de to andre beslag er på passenger's-side delen. Bruk en Phillips skrutrekker for å fjerne skruen fra midten av hver pipen delen.
5

Løft den ene delen av pipen opp og løft den andre delen. Med skruer og beslag fjernet, kommer enten delen av pipen av lett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136341.html

Previous:
Next:

sedan