Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Fordeler med framhjulsdrift

Først utviklet på 1920-tallet, forhjulsdrevne biler inneholde bilens motor og girkasse, drivverket, i en packagelike struktur i stedet for dem som blir skilt ut som de er i bakhjulsdrevne biler. Forhjulsdrevne biler inneholder ikke en drivaksel som går gjennom kupeen på bilen og de gir ingen en bakakselen. Det er fordeler med å eie en front wheel drive stedet for en bakhjulsdrevet bil. Lavere drivstofforbruk

Forhjulsdrevne biler er mindre generelle og inneholder en mindre motor bay. Motoren og girkassen komprimeres sidelengs i motorrommet - så de to komponentene opptar mindre plass. Siden bilene veier mindre, de bruker mindre drivstoff. Bakhjulsdrevne biler ikke bare har komponentene på to forskjellige steder, men de inneholder også en bakakselen som legger til vekten av bilen.
Bedre håndtering i glatt veibane

p Med motor og transmisjon ligger i en del av bilen, forhjulsdrevne biler håndtere bedre på glatt veibane inkludert snødekte og isete veier. Vekten av motor og girkasse sammen hjelper holde forhjulene på veien og redusere slipping under akselerasjon.
Lavere produksjonskostnad

Forhjulsdrevne kostnader bilprodusentene mindre i produksjonskostnader og besparelser er overlevert til forbrukeren. Produsentene trenger ikke å bygge og installere drivaksler og bakaksler i bilene. Og bilprodusentene har mer plass til å installere andre komponenter under bilen inkludert drivstoff og bremseslanger samt eksosanlegg.
Mer innvendig plass

En annen fordel med fremre hjulsdrevne biler er en økning i innvendig plass. Det er ingen stor pukkel som løper langs lengden av bilen bolig overføring og drivakselen. Også, uten bakakselen, forhjulsdrevne biler inneholde en større koffert for oppbevaring av gjenstander.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136025.html

Previous:
Next:

sedan