Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Forskjellen mellom Toyota Ascent & Conquest

Introdusert i 1968, serverer Toyota Corolla som en av de mest solgte biler gjennom tidene, ifølge Edmunds Inc. Liten, billig og drivstofføkonomisk, sin enkle design og funksjoner imøtekomme kjøpere som ønsker en pålitelig, men økonomisk kjøretøy. The Ascent og Conquest er to av fire Corolla spesifikasjoner selges kun i Australia. Hvert alternativ har en kombi eller sedan-versjonen, og er tilgjengelig med firetrinns automatgir eller sekstrinns manuell girkasse. Instrument og kontroller

cruise control funksjonen er den primære forskjellen inkludert på instrumentet og kontroll panel for hvert kjøretøy. Funksjonen leveres som standard på Conquest, men er en fabrikk add-on alternativet på Ascent modell. Rattet på Ascent består av en plast og uretan kompositt, mens rattet av Conquest er stål med myk gummi ytre lag.
Dekk og felger
< p> Dekkene og felger av Conquest og Ascent modellene er en av bilenes primære forskjellene. På 205 mm, erobringen kombikupé dekkene, for eksempel, er bredere enn 195 mm dekk på Ascent. De større dekk og felger av Conquest tillate det å bære en større belastning enn Ascent. Dessuten er de Conquest dekk gitt en "V" rating, mens Ascent dekkene har en "H" rating. Karakterene relateres til den maksimale hastigheten på kjøretøyet, noe som er 149 km /h på Conquest og 130 mph på Ascent. Felgene av Conquest er laget av stål legering, mens Ascent felger er stål bare.
Safety

Nesten alle sikkerhetsfunksjonene til hver modell er identiske. Men foran og bak sidekollisjonsgardiner er en post-produksjon add-on alternativ til Ascent hatchback modellen. Kollisjonsputer foran også kan legges til Ascent sedan-modellen. Begge alternativene er standard på Conquest.
Sound System

Conquest har en ekstern lyd kontroll montert på rattet. Lydanlegget på Ascent kombi, men er kun justerbar ved dashbordmontert lydkontroll. Funksjonen er en add-on mulighet til Ascent sedan-modellen.
Interiør Trim og Seating

Conquest modellen har luksus trim og premium trim på utstyr knotter og andre interiør funksjoner. Begge modellene har et baksete rygg, justerbare seter og hodestøtter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136063.html

Previous:
Next:

sedan