Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

The Best luksus sedan av 2009

Enten du er ute etter komfort, stil, ytelse eller en måte å imponere naboene, luksus sedan tilby en flott tur - hvis du er villig til å betale ekstra penger. Lavere-end modeller, som for eksempel Hyundai Genesis, starter på ca $ 36 000, men hvis du ønsker å gå virkelig vill, vil overdådig priset Maybach Landaulet fra Mercedes Benz kjøre deg litt mer enn $ 1 million. Sjansene er, hvis du handler for en luksus sedan, du ser etter noe i mellom dem. Her er noen av de beste som 2009 hadde å tilby. Acura RL

En jevn og komfortabel kjøring, selv på ujevne veier, gjør 2009 Acura RL en av de beste luksus sedan for pendling i stop-and-go-trafikk. Bilens standard funksjoner inkluderer firehjulsdrift og elektronisk stabilitetskontroll, noe som gjør bilen lett å kjøre med liten sjanse for en Spinout på glatte veier. Interiøret er like imponerende, med front-seters kjøling og et omfattende navigasjonssystem.
Cadillac STS
p Med sin 100-årige historie, er Cadillac kvintessensen luksus amerikansk bil. The 2009 STS-modellen utfordrer high-end import, for eksempel Jaguar, Lexus og BMW, med sine flotte kjøring attributter, og leverer en rekke av luksus, sikkerhet teknologi og ytelse. Cadillac STS leveres med et utvalg av V6 eller V8-motorer. Standard funksjoner inkluderer skinninteriør, to-sone automatisk klimaanlegg, Bose AM /FM /CD stereo og mer.
Hyundai Genesis

Luksus møter sports sedan i 2009 Hyundai Genesis, som kjører som en Mercedes E-klasse, men er priset mer økonomisk. The Genesis markerer Hyundai sin første V8, og tilbyr massevis av kraft og drivstofføkonomi. Det er selskapets største spranget ennå i luksus markedet, med standard funksjoner, inkludert et skinntrukket ratt med lydkontroller, oppvarmede seter foran, en å hindre tyveri system og fjernkontroll nøkkelfri tilgang pluss oppstart.
The Lincoln MKS

2009 Lincoln MKS er en luksuriøs bil som tilbyr det siste innen tilkoblingsmuligheter, med en real-time on-board kommunikasjonssystem som holder drivere informert om trafikkorker fremover, de nyeste sportsresultater og mer. Den overdådig utstyrt sedan gir en jevn og rolig tur, hjulpet av sin standard forhjulsdrift.
Lexus GS
p Med fire modeller å velge mellom, inkludert en hybrid for bedre drivstofføkonomi, kombinerer 2009 Lexus GS presisjon og luksus. Sedan leverer uanstrengt automotive ytelse og leveres standard med mange funksjoner, for eksempel oppvarmet 10-veis elektrisk justerbart førersete, minne for førersetet, oppvarmet auto-dimming strøm utvendig speil, nøkkelfri tilgang pluss oppstart og mer.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136165.html

Previous:
Next:

sedan