Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Ofte stilte spørsmål om Lincoln MKZ CD-spiller

The Lincoln MKZ er en entry-level, luksus mellomstore sedan som er spekket med funksjoner som regn sensing vindusviskere, soltak, CD /radio lydsystem, tre korn interiør aksenter, og Blind Spot Information System. Den førsteklasses lydanlegg inneholder strategisk plassert THX surround-høyttalere for å forbedre lyden i hele hytta av kjøretøyet. Den kommer også utstyrt med en 6-CD-skifter, en USB-port for å aktivere bruk av en personlig lydavspiller, og parabol evner. Selv om lydsystemet har mange funksjoner, kan du ta vare på den med lite vedlikehold teknikker og enkel feilsøking. Kan jeg bruke hjemmelagde CDer i CD-spilleren?

Ja, kompakt plater som har blitt produsert på en hjemme-PC brukes i Lincolns CD-spiller. Men det er best å ikke bruke noen CDer som er merket med papirbaserte etiketter. Disse etikettene er avhengige av et lim som kan løsne over tid. Skade vil oppstå til CD-spilleren hvis det setter seg fast på etiketten.
Hvorfor Ss "Ingen tekst" som vises på skjerm?

"No Text"-melding kan vises på displayet på CD-spilleren for et par grunner. Det finnes kanskje ingen tilgjengelige sang eller artist informasjon. Dette skjer hvis du bruker en hjemmelaget CD. Mange ganger, er sangen og artist som ikke er innebygd i CDer som ikke er kommersielt produsert. Integriteten til CD er en annen faktor som påvirker spillerens evne til å overføre sang og artist informasjon. Eventuelle skader kan føre deler av CD til å være uleselig til spilleren.
Hvordan setter jeg inn flere CD-er i Player?

Å sette inn flere CDer inn i Lincoln MKZ lyd-spiller, trykk og hold "Load" knappen til "Flytte til #" tekst vises på displayet. Når platen er ferdig lastet, vil displayet igjen be deg om å skrive inn en annen plate før alle ledige plasser er fylt. Pass på at du setter inn platen i spilleren med etikettsiden opp.
Hvordan stiller jeg klokken på CD-spiller skjerm?

CD-spilleren kommer utstyrt med et display som viser klokkeslett, samt sang og tittel. For å stille klokken, trykker du på "Clock" knappen til "Set Time" vises på displayet. Velg tiden ved å bruke de forhåndsinnstilte knapper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136164.html

Previous:
Next:

sedan