Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Mercedes S550 Ekstra alternativer

Mercedes er et merkenavn synonymt med luksus. Faktisk er luksus i modellnavnet for merkets populære S-Class. "S" er en forkortelse for det tyske ordet "Sonderklasse", som grovt oversettes til "spesiell klasse." Kostnaden for Mercedes S550 reflekterer også sin luksus: 2010-modellen starter på $ 91,000. Ekstra funksjoner bare legge til dette utgangspunkt. Farger og overflater
skinnseter kommer standard i 2010 Mercedes S550.

2010 Mercedes S550 leveres med ni forskjellige alternativer for utvendig maling. Åtte av disse alternativene kommer uten ekstra kostnad. "Diamond White" overflate vil sette deg tilbake en annen $ 795. Alle alternativene for S550 interiøret er skinn. Det er tre forskjellige fargevalg. Hver farge valget kommer med en standard-alternativet, en premie alternativ. Premien alternativene koster en ekstra $ 1350. Valnøttre trim er også et alternativ, men det koster ikke noe ekstra.
Pakke alternativer
DVD-spillere er en populær add-on funksjonen.

2010 S550 har sju ulike alternativer pakke og undergrupper. Velge ett utelukker ikke deg fra å velge en annen. Men noen funksjoner i disse pakkene overlapper. Den pakkene koster mellom $ 2450 og $ 6550.

Det første alternativet er "4MATIC" all-wheel drive. Dette er først og fremst en sikkerhets alternativ. Den bruker elektronisk stabilitetskontroll og traction kontroll for å overvåke og forbedre bilens kontakt med veien.

"Premium 2 Package" inneholder funksjoner for å gjøre kjøreopplevelsen mer behagelig. Den har et ryggekamera, masserer forseter, nøkkelfri adgang og tenning og parkering veiledning funksjoner. En undergruppe av denne pakken er "Driver Assistance" alternativet. Det inkluderer blindsone bistand og andre sikkerhetstiltak. En annen undergruppe er "Rear Seat Entertainment"-pakken. Dette inkluderer to DVD-spillere som ligger på baksiden av forsetet nakkestøttene
p Det er to forskjellige sport pakker:. "Sport Package" og Sport Package Plus. Begge inkluderer sport styling, men de "Plus" alternativet oppgraderinger 19-tommers lettmetallfelger til 20-tommers hjul.

Det siste alternativet er "Rear Seat Package", som legger fire-sone automatisk klimaanlegg og åtte -veis elektrisk justerbare seter i baksetet på bilen.
Andre alternativer

Blant de mange andre alternativene som er tilgjengelige, noen endring bilens utseende, for eksempel som krom dør-håndtak inserts. Andre gjør bilen tryggere, inkludert "Active Body Control" stabilisering pakken. Mange rett og slett gjøre opplevelsen mer behagelig, slik som oppvarmet ratt eller makt baksetet persienner.
Extra Gear
p Hvis du kjøper din Mercedes direkte fra giveren, kan du også legge på tilbehør til din kjøpesummen. Dette tilbehøret er ikke en del av selve kjøretøyet og er ikke produsert av Mercedes-Benz eller noen av dets datterselskaper. Disse inkluderer iPod-holder dokker og SD-minnekort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136103.html

Previous:
Next:

sedan