Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Om Chevy kobolt undulater

Chevrolet Cobalt er en General Motors-produsert bil som først dukket opp i modellen året 2005. Som i 2010, er det Chevy Cobalt fortsatt blir produsert i lordstown, Ohio. Dette subcompact bilen kommer i en rekke karosserivarianter, har en ganske anstendig sikkerhetsgodkjenning og var gjenstand for en tidligere tilbakekalling. Styles

Chevy Cobalt har blitt produsert som både en to-dørs coupé og en firedørs sedan. The Cobalt lagt til en SS-modellen i 2006, som var ikke-kompressormatet. Ulike modeller, inkludert en LT-modellen, LS-modellen og LT1 modellen ble gjort tilgjengelig med forskjellige funksjoner. I 2008 ble Chevy Cobalt markedsført som en sportsbil kupé når det inneholdt en 2.4 l motor. Et år senere, ble en mer effektiv motor opprettet, med tilbud av en 2,2 L LAP motor.
Safety

Ifølge Sikrere bil, har Chevy Cobalt klart seg godt i kollisjonstester av National Highway Traffic Safety Administration, og scoret fire av fem stjerner for foran krasj passasjerenes sikkerhet for både kupé og sedan. For side krasjer, fikk passasjerene i forsetet bare tre stjerner, mens baksetet fikk fem for sedan. Fire av fem stjerner ble gitt for Chevy Cobalt coupe både foran og bak passasjerer for sidekollisjon.

Sales

Salg av Chevy Cobalt startet ut sakte i sin første modell år. Salget toppet seg for et par år etter distribusjon og begynte en langsom, men jevn nedgang i showroom salget opp gjennom 2009. The Cobalt var ment å erstatte forgjengeren, Cavalier. En ny etterfølger modellen vil bli markedsført snart har Chevy Cruze.
Recall

Chevy Cobalt vært sentrum for en utbredt tilbakekalling på grunn av servostyring problemer. I mars 2010, fordelt General Motors en tilbakekalling for alle modeller av Chevrolet Cobalt, fra 2005 til 2010.The biler i spørsmålet var gjenstand for en mulig svikt i styresystemet, som fører til 14 krasjer og en skade. Selv om alle modellene som er involvert har blitt tilbakekalt, sier GM bilen kan fortsatt bli kontrollert hvis servostyring svikter.
Environmental Impact

Ifølge regjeringens drivstofføkonomi nettside, Chevy Cobalt er ganske imponerende med sin miljøpåvirkning. Avhengig av modell, i 2008 Cobalt ble registrert som å få så mye som 25 mpg i byen og 36 mpg på motorveien. Drivstofforbruk forbruk kostnadene var sammenlignbare med andre subcompact biler av samme år, og bilens luftforurensning poengsum rangert sammenlignbare om ikke bedre enn andre biler i sin klasse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136000.html

Previous:
Next:

sedan