Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Topplokk Failure

Topplokket er en støpejern eller aluminium casting boltet på toppen av motorblokken. Det er en av de mest kritiske komponenter i forbrenningsmotorer. Sylindertoppen forsegler sylindere og forbrenningskammer i motoren. Cracking topplokket kan resultere i alvorlig skade på motoren . Overoppheting

Når motoren går med utilstrekkelig kjølevæske kan føre til alvorlig overoppheting, noe som kan føre til topplokk svikt . Stress er plassert på alle metalldeler når motoren blir overopphetet . Dette kan føre til at toppakning å mislykkes , noe som kan føre til fordreining eller hevelse i topplokket.
Dårlig Installasjon

Topplokk svikt kan oppstå hvis det er svakhet i metallet , eller hvis topplokket er installert feil . Feilinstallering består av å bruke feil toppakning , ikke innretting av pakningen på riktig måte eller ikke renses skikkelig overflatene av topplokket eller motorblokken. Dette kan føre til sprekkdannelser i topplokket.
Mixed Materials

Motorene i mange nye biler har deler laget av to typer metal.The motor blokk ville være støpejern og topplokket aluminium . Disse metallene utvide og kontrakt på ulike priser , noe som kan føre til sprekkdannelser i topplokket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136344.html

Previous:
Next:

sedan