Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Nissan Maxima startproblemer

Starter problemer har blitt registrert i Nissan Maxima biler, med de fleste klager bemerket i 1990, 1993, 1994, 1996, 1997, 2000, 2004 og 2006 modeller. Startproblemer kan være intermitterende, med biler ikke klarer å starte bare i kaldt vær, eller innebære en fullstendig fiasko av starteren systemet. Ignition Coil Failure

En av de vanligste klagene i Nissan Maximas var tenning-spiral svikt. Eier-registrerte klager har slike problemer som oppstår på et gjennomsnitt på 75 000 miles, med reparasjonskostnader gjennomsnitt $ 873. Men dårlige spoler vanligvis forårsaket en rekke andre problemer med biler, som ofte kreves utskifting av omformere og eksosanlegg.
Elektriske problemer

Noen rapporterte elektriske problemer i Nissan Maximas kan hindre bilen fra å starte midlertidig. Ifølge eierne som har sendt inn klager, noen ganger bilen kan starte fint, mens andre ganger bilen kan kreve flere start-up forsøk. Problemet er ofte sagt å fortsette selv etter du har byttet starter, sikringer, tenningslåsen og batteri. Den generelle anbefalingen er å ta bilen til forhandleren for en grundig inspeksjon, som noen elektriske problemer hindre et signal fra å bli sendt av tenningen til starteren. Dette problemet er rapportert på gjennomsnittlig kjørelengde på 141 000, med en gjennomsnittlig reparasjon kostnad på 35 dollar.
Lemon Auto

Nissan har plassert minnes på enkelte deler av ulike Maximas som kan skape startproblemer eller nei-start forhold. En slik tilbakekalling er av kretskortet for sveiven-posisjon sensor, utstedt for 630 000 enheter av 2002 og 2003 Nissan Maximas. For tilbakekalling informasjon, sjekk lemonauto.com eller automotive.com.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136343.html

Previous:
Next:

sedan