Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hva Er AMG Sportspakke til Mercedes?

Som i 2010, tilbyr Mercedes-Benz en AMG sportspakke på sin E-klasse, S-klasse og CL-klasse modeller, og var ventet å tilby en versjon av sportspakke på R-klasse SUV også. E-Klasse AMG sportspakke

AMG sportspakke er tilgjengelig på alle E-klasse design linjer og med alle E-klasse motortyper. Pakken inkluderer sporty foran og bak forkle design, samt sideskjørt. Polert rustfritt stål eksosrør er innlemmet i hekkskjørt. Pakken inneholder også 18-tommers lettmetallfelger, perforerte bremseskiver, og senket Direct Control fjæring. Interiør funksjoner inkluderer skinn sportsseter med dekorative sømmer, AMG gulvmatter og ratt, svart taktrekk, og lær skift kontroll.
S-klasse og CL-Class AMG sportspakke

AMG sportspakke er tilgjengelig for S-klasse og CL-klasse Mercedes for første gang med 2010-modellen. Kroppen-styling inkluderer en sort innmat på hekkskjørt og polert rustfritt stål eksosrør trim. Lettmetall 19-tommers hjul kommer standard med AMG-pakken, men 20-tommers hjul er også tilgjengelig. Perforerte bremseskiver og sølv-malt kalipere er standard. Interiør funksjoner inkluderer tre trim, et tre og skinn ratt, AMG gulvmatter, og rustfritt stål sports pedaler.
R-Klasse AMG Sportspakke

Den AMG sport pakken ble satt til å bli tilgjengelige på R-klasse for første gang med 2011-modellen, inkludert et utvalg av 17-tommers eller 190-tommers hjul, røkt halen lampe linser, og nye nyanser inne i hytta.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136099.html

Previous:
Next:

sedan