Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Slik fjerner Spare dekk å øke Trunk Space i en Ford Focus Sedan

Ford lanserte sin Focus kompakte økonomi bilen i USA i 1999 og 2000 som en sedan, en vogn og en kombikupé. Andre generasjon Focus, som begynte produksjonen med 2008-modellene, er markedsført som en sedan og en coupe. Focus, som alle nye biler er utstyrt med et reservehjul som kan installeres hvis en av de fire monterte dekk går flatt. Hvis ønskelig, kan du midlertidig fjerne reservehjulet fra sedan til å skape ekstra bagasjerommet lagringsplass. Husk at du kjører en bil for lengre perioder uten reservehjul er ikke anbefalt siden du vil bli strandet hvis en eksisterende dekk går flatt. Instruksjoner
en

Park fokus på et nivå sted og sette på parkeringsbremsen ved å trykke på venstre gulv pedal, nærmest døren, hele veien til gulvet. Dette er nødvendig siden du kan bump bilen ganske mye mens du fjerner reservedekket.
2

gå til baksiden av bilen og åpne bagasjerommet ved å sette nøkkelen i nøkkelhullet eller skyve trunk utløserknappen på Focus nøkkelen fob.
3

Fjern alle elementer fra stammen området.
4

Kjør hånden langs midten kanten av bagasjerommet gulvet nærmest deg til du føler en halvsirkelformet innrykk. Plasser tommelen i fordypningen og løft opp for å åpne reservehjul kupé. Trekk stammen gulvet ut eller har en annen person til å holde den opp og ut av veien.
5

Finn pose på toppen eller ved siden av reservehjul og åpne den opp for å fjerne lug mutter skiftenøkkel.

6

Plasser avkortet slutten av lug mutter skiftenøkkel over en av mutrene på midten av dekket. Hjulmutrene ligne store boltene. Skyv lug mutter skiftenøkkel bort fra deg, vri mutteren mot klokken. Siden slepe nøtter ble fabrikken installert av maskiner, kan dette ta litt innsats.
7

Sett først lug mutter til side på et trygt sted og gjenta prosessen for å fjerne alle de resterende slepe nøtter.
Side 8

Ta tak i dekket på begge sider og løft det opp for å fjerne den fra bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136320.html

Previous:
Next:

sedan