Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvordan bryte en Steering Lock

En rattlås er et tilbehør som har som formål å holde bilen fra å bli stjålet. Det er en fabrikkert bar som låser over rattet og forbyr å snu på rattet mer enn et par grader, den forbyr å kjøre bilen selv om tenningsnøkkelen er til stede. En styrevinkel er ment å være unremovable uten nøkkel som følger med låsemekanisme. Men hvis du mister nøkkelen eller skade det, kan du finne deg selv strandet til du finner en låsesmed, som vil belaste deg opp til $ 75 eller mer for å låse opp enheten. Heldigvis er det en måte du kan løse problemet selv, og det er ved å bryte rattlås. Du kan da kjøpe en ny rattlås for fremtidig bruk. Du trenger:
en kan Væske Freon /flytende nitrogen
Heavy duty plastpose
Goggles
Hansker
Hammer
Attachment brukes til å injisere Freon inn et bilens klimaanlegg

Vis flere instruksjoner
en

Don vernebriller og hansker før du setter i gang med prosjektet.
2

Trekk ut pinnen fra slutten av Freon- injektor vedlegg som ser ut som en dekkets ventil stammen. Gjør dette før du fester den til væsken Freon kan.
3

Hold ansiktet og kroppen vekk fra munnstykket. Koble vedlegg til Freon kan. Freon vil løse ut fra kannen med mye kraft, så sørg for at du peker vedlegget munnstykke direkte mot rattlås. Ice-lignende oppbygging vil samle seg rundt låsen.
4

Kast Freon kan umiddelbart ved å pakke den opp i en plastpose. Nå bruke en hammer til makt streik låsen, som nå er dekket av is. Låsen vil knuse, slippe bilens ratt kolonnen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/135983.html

Previous:
Next:

sedan