Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvordan åpner jeg en 1993 Toyota Celica Trunk ?

Stammen av en 1993 Toyota Celica tilbyr bekvemmeligheten av ekstra plass for elementer som du trenger når du er på veien. Den er enkel å åpne og lukke på stammen for lasting og lossing , og det kan gjøres på en av tre måter . Alt du trenger er bilens nøkkel eller den trådløse fjernkontrollen . Noen av metodene fungerer godt og kan gjøres raskt. Du trenger:
Key bestemt til bilen
Remote bestemt til bilen
Vis flere instruksjoner
en

Sett nøkkelen inn i sporet i bagasjerommet ( som ligger på baksiden av kjøretøyet ) . Vri nøkkelen med klokken til det klikker . Stammen låsen vil slippe , og du kan nå åpne bagasjerommet . For en alternativ metode , gå videre til trinn to .
2

Trykk stammen knappen på 1993 Toyota Celica keyless entry fjernkontroll. Det er den nederste knappen på fjernkontrollen . Hold knappen inne til bagasjerommet spretter opp . Du kan nå fullt åpne bagasjerommet . For en tredje metode , gå videre til trinn tre .
3

Åpne førersiden dør ved hjelp av tasten eller keyless entry fjernkontrollen . Se etter en knapp med et diagram av en bil til venstre for rattet . Bilen i diagrammet vil ha sin bagasjerommet åpent . Trykk på denne knappen og hold den inne til bagasjerommet spretter opp .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136261.html

Previous:
Next:

sedan