Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hva er Toyota Avensis?

The Toyota Avensis er en britisk-bygget Toyota selges i en rekke markeder utenfor USA. Like i størrelse og funksjon til den amerikansk-spec Toyota Corolla, er Avensis tilbys i en rekke av kroppens stiler og trim nivåer. Toyotas Avensis ble introdusert på slutten av 1990-tallet og er fortsatt i produksjon i dag. Den Avensis

Introdusert i 1998, ble Toyota Avensis opprinnelig laget for det britiske markedet som en erstatning for Toyota Carina. Skilte mer kraft, eleganse og stil enn sin forgjenger, Avensis raskt viste seg å være en suksess for Toyota i det opprinnelige Storbritannia. Den første generasjonen av Avensis sedan produksjon løp 1998-2003, den andre generasjons bilen var på markedet 2003-2008. Den tredje generasjon Avensis ble introdusert i 2009.
Versjoner

Toyota tilbyr Avensis både firedørs sedan og femdørs kombi /stasjonsvogn varianter. Et utvalg av trim nivåer er tilgjengelig, fra bare-bones økonomisk, til fullt utstyrte, med race-inspirerte "sport"-versjoner. Toyota tilbyr flere forskjellige motorer i disse sedan, som strekker seg fra 1,6-liters bensinmotorer til 2,2-liters dieselmotorer. En minivan-lignende MPV-versjon, kalt Avensis Verso, var også tilgjengelig 2001-2006. Avensis Verso var basert på det japanske markedet Toyota Ipsum minivan, hadde sitteplasser for sju, og ble drevet kun av en 2,0-liters bensindrevet rekkefirer.
Avensis Markets

Selv om designet opprinnelig for det britiske markedet, blir bedt om å lykkes med Avensis Toyota å begynne å selge bilen i andre verdens markeder. Den Avensis Verso funnet suksess i Australia til tross for standard sedan ble aldri tilbudt i det landet. Andre generasjon Avensis fungerte som en erstatning for Camry i markeder som New Zealand og fastlands-Europa. I Nord-Amerika, Avensis arkitektur fungert som understøttelsen for første generasjons smart tc coupe.
Konkurranse

Avhengig av regionen der det er solgt, Toyota Avensis er ansett som en middels til stor størrelse sedan. I Europa kjøretøyer mot der Avensis konkurrerer inkluderer Ford Mondeo, Volkswagen Passat og europeisk-spec Honda Accord (US-markedet Acura TSX).
Safety Technologies

Designet med tanke på familier, er Toyotas Avensis utstyrt med en rekke sikkerhetsfunksjoner. Andre generasjon Avensis var den første japanske-bygget bilen for å tjene en fem-stjerners sikkerhet under streng Euro NACP testing, og var den første europeiske bilen til funksjonen en airbag for knærne. Tallrike datastyrte kjøring hjelpemidler kan bli funnet på tredje-generasjons Avensis, inkludert Steering Assist, Lane Assist, Stabilitetskontroll + (VSC +) og en pre-crash system som strammer setebeltene og øker bremse ytelsen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136043.html

Previous:
Next:

sedan