Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Allergen Gratis Cars

Allergikere ofte bruker bilene sine som en havn som beskytter dem fra pollen og andre allergener utenfor . Nå er det muligheter for å beskytte dem mot allergener inne i bilen også. Ford Mondeo

Ford introduserte sin første allergifrie bil, Mondeo, i Europa i 2007 . All klut og skinn i kabinen har vært allergen - testet , og kun lav -allergi lim ble brukt i hele bilen. Det er ikke noe krom eller nikkel i kabinen. Gulvmatter , møbeltrekk og rattet er dermatologisk testet . Bilen er også utstyrt med en effektiv pollenfilter i air- condition-systemet .
Volvo bilinteriør

I 2009 endret Volvo hele skinn for sine bilinteriør i lær som er blitt garvet uten krom i prosessen. Personer som er allergiske mot krom lider av kontakteksem , med en vedvarende utslett .
Hvordan Allergi -Proof din bil

Antibakteriell løsninger kan bidra til å rydde en vanlig bil og desinfisere det , fjerne all sopp og bakterier . Noen slike oppløsninger bruker titandioksid til å bryte ned bakteriene og dekomponere det når det utsettes for sollys. Det kan brukes på rattet , dashbordet , seter, koppholdere og setebelter .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136137.html

Previous:
Next:

sedan