Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Informasjon om 1997 Volkswagen Jetta

The 1997 Volkswagen Jetta først startet produksjonen i 1992 og drev frem til 1999. Kjent som B3 (eller tredje generasjon) av den populære VW-modellen, var det en stor suksess for Volkswagen og fortsetter å være. Med sin distinkte europeiske styling var det en populær modell for unge voksne å komme inn i en luksus europeisk modell for lav pris. Historie

Den første B3 (tredje generasjon) Jetta gikk i produksjon i 1992 (men ikke utgitt i USA frem til 1993 på grunn av produksjonsproblemer utfordringer) og fortsatte sin løpe frem til 1998. Læring fra første batch av B3 Jettas som ble utgitt, adressert Volkswagen mange saker i de senere produksjonsmodeller inkludert elektriske problemer, koppholdere, oksygen sensorer og suspensjon modifikasjoner som gjør 1997 Volkswagen Jetta en stor forbruker kjøpe.

Styles

Når du går inn i utstillingslokalet for å plukke opp en 1997 Volkswagen Jetta forbrukerne var definitivt ikke i mangel på alternativer. 1997 Jetta kom i syv forskjellige stiler: GL, GT, Jazz, Trek, GLS, TDI og GLX VR6. Hver trim nivå møtte ulike kriterier for alle på veien. Fra TDI eller Turbo Direct Injection, VR6 GLX med en 2,8-liters V6 for mer ytelse til GL base modell, som kom med en 2,0-liters firesylindret motor for gassen bevisste forbrukere. Hver trim nivå tilbys forbrukerne med alternativer bare tilgjengelige for at trim. 1997 VW Jetta Trek, for eksempel, kom med en gratis sykkel rack og Trek Mountain Bike på kjøpstidspunktet for typen utendørs. Mens Jazz edition tilbudt sine kjøpere en high-end stereoanlegg med en koffert montert CD-skifter.

Motorer

Tre forskjellige motorer var tilgjengelig for 1997 Volkswagen Jetta mellom de ulike modellvarianter. Grunnmodellen Jetta kom med en 2,0-liters firesylindret motor som produserer 115 hestekrefter. Neste, for de som ønsket litt mer trøkk, det var en 2,8-liters sekssylindret motor på 172 hk. Til slutt var det også et alternativ å få Volkswagens TDI-motoren i 1997 Volkswagen Jetta. Det produseres 90 hk fra en 1,9-liters turbo dieselmotor. Selv om hestekrefter var lav, ble den største appell til forbrukerne forventet 40 mpg city/49 mpg hwy.
Safety

Driver og passasjer kollisjonsputer var standard på alle av de 1997 Volkswagen Jetta trimme nivåer. Imidlertid kom ABS standard bare på GLX VR6 modellen. The Insurance Institute for Highway Safety ga B3 Volkswagen Jetta karakteren "Marginal", hovedsakelig i deler av det faktum at den venstre foten score for frontkollisjon mottatt en "P" for dårlig.

Forbruker

1997 Volkswagen Jetta blir i stor grad en positiv anmeldelse fra dagens eiere. De fleste snakker om den skarpe skiftende i bilen (de som er utstyrt med fem-trinns manuell girkasse), sportslig følelse og bare rundt morsom å kjøre opplevelse. Det er ikke å si at bilen er ikke uten sine problemer-fra sin gåtefulle vinduspusser funksjoner til en og annen feil ledningsnett eller elektriske feil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/135979.html

Previous:
Next:

sedan