Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvor befinner 2000 Honda Accord Engine Informasjon

The 2000 Honda Accord ble produsert i flere modell linjer, men bare tilbys to forskjellige typer motorer: den DOHC i-VTEC fire-sylindret motor og 3.0L SOHC VTEC V6 motor. Informasjon om motoren din kan ligge fra en rekke ressurser, inkludert brukerhåndboken og mekaniker håndbok. Når du finner ut hva slags motor er i bilen din, kan du samle en god del informasjon om motoren din. Identifisere Motortype

Den enkleste måten å bestemme motortype er å se på bilen identifikasjonsnummer (VIN), som er festet til en metallplate på førersiden av dashbordet. Se på den sjette sifferet i VIN. Hvis sifferet er et 5 eller 7, så bilen har en 2.4L DOHC i-VTEC fire-sylindret motor. Hvis sifferet er et 6 eller 8, så motoren er en 3.0L SOHC VTEC V6 motor.
Motor Codes

Bilen har også en motor kode, som er nyttig for ikke bare å identifisere motortypen men også bestilling av deler. På en firesylindret kjøretøy, blir motoren koden plassert på passasjer side av kjøretøyet nær den bakre eksosmanifolden. På en sekssylindret kjøretøy, er motoren koden nær den venstre enden av den fremre topplokk på motoren. På 2000 Accord, kan du forvente motoren koden for den firesylindrede motoren for å være enten K24A4 eller K24A8 og motoren koden for seks-sylindret motor å være J30A5.
Fire -sylindrede motorer

Den firesylindrede motoren, eller inline fire, er preget av en enkelt del av sylindere som er orientert i en enkelt rad og drive et enkelt veivakselen. Den innebygde 4-motoren er kjent for å være godt balansert og har stor drivstofføkonomi. Det er en populær motor valg for forskyvning opp til 2,4 liter. Dette rett og slett lagt ut motoren er Hondas valg for de mer effektive Accord modeller.
Sekssylindrede motorer

seks-sylindret motor (dvs. V6-motoren i Honda Accord) er preget av to deler av sylindere, som hver inneholder tre, som er innrettet i en V-form. Alle seks stemplene i sylinderne drive en enkelt veivaksel. V6-motoren er et populært valg for mellomstore biler som Accord fordi den kombinerer drivstofføkonomi og makt, men er kompakt nok til å passe godt inn i et lite motorrommet.
VTEC teknologi

VTEC, eller Variable Valve Timing and Lift Electronic Control, er en teknologi utviklet av Honda som mål å forbedre den volumetriske effektiviteten av en motor. VTEC motorer er preget av en hydraulisk betjent pin som skyver i en horisontal retning for å koble opp vippearmer, og deretter en fjær å returnere pinnen tilbake til utgangsposisjon. Vtec motorer har også to kam-fliker av forskjellige størrelser som fungerer som en enkelt vippearm, i motsetning til uavhengige vippearmer, når de opererer i forbindelse med den hydrauliske pin. Samspillet gjør at motoren kan kombinere ytelsen til en motor ved høye turtall med stabiliteten i en motor ved lave turtall.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136071.html

Previous:
Next:

sedan