Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Buick LeSabre Radio Instruksjoner

The Buick LeSabre radio varierer avhengig av bilens årsmodell, men de grunnleggende instruksjonene er like. Den skisserte prosedyren er spesielt for den siste generasjon Buick LeSabre, som ble produsert mellom 2000 og 2005. Noen LeSabres har en CD-spiller, andre har en kassettspiller, andre har en kombinasjon enhet som inneholder begge. Alle LeSabre radioer har AM-og FM-band. Instruksjoner
Lytte til musikk
en

Sett nøkkelen i tenningen. Dra motoren rundt. Radioen skal automatisk slå seg på. Hvis den ikke gjør det, trykker du på "Vol" knapp for å slå på strømmen.
2

Velg bandet assosiert med den musikken du ønsker å lytte til. Hvis du vil høre på FM-båndet, trykk "Band" inntil displayet viser "FM". Hvis du ønsker å lytte til AM-båndet, trykk "Band" til skjermen viser "AM".
3

Vri "Tune" knappen til høyre for å fremme skiven. Vær oppmerksom på skjermen. Dette gjør at du vet hvilken stasjon du er innstilt på. Hvis du vil ringe tilbake, snu "Tune" knappen til venstre.
4

Sett inn en CD for å lytte til en CD. Platen begynner å spille automatisk. Trykk på "Søk >>"-knappen for å hoppe fremover til neste spor. For å flytte til et tidligere spor, trykk på "<< Seek"-knappen.
5

Sett inn en kassett for å høre på det, hvis Buick LeSabre radio har en kassettspiller. Pass på at tapen side av kassetten mot høyre. Bruk "Søk" knappen hvis du trenger å spole fremover eller spole båndet. Trykk på "Side" knappen hvis du ønsker å vende over til den andre siden av kassett.
Innstilling av forhåndsinnstilte stasjoner
6

Trykk på "Band"-knappen for å velge ønsket band. Bruk "Tune" knappen for å velge radiostasjon som du vil lagre i minnet.
7

Trykk på knappen merket "EQ". Trykk og hold knappen for forhåndsinnstilling for at du vil programmere til den spesifikke radiostasjon.
8

Gjenta for hver forhåndsinnstilt radiostasjon som du vil lagre i minnet. Du kan lagre opptil seks forhåndsinnstillinger for hvert band.
Stille klokken
9

Se nøye i øvre høyre hjørne av radio. Du vil se en liten "H" og "M"-knappen. Du vil bruke disse til å sette Buick LeSabre klokke.
10

Trykk og hold "H" for å stille time. Slipp knappen når klokken kommer frem til riktig time.
11

Trykk og hold "M" for å stille inn minuttene. Slipp når minuttet er korrekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136070.html

Previous:
Next:

sedan