Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvordan erstatte Chrysler bilnøklene

Chrysler bruker en transponder nøkkel på sin siste modell biler. Den transponder nøkkelen er en tenning sikkerhet nøkkel med en programmerbar microchip for bedre beskyttelse mot tyveri. For å få en ekstra nøkkel, må du først bestille en blank og deretter har nøkkelen programmert til bilen din. Den enkleste måten å gjøre dette på er å ta kontakt med forhandleren. En profesjonell låsesmed er et annet alternativ. De ofte programmere nye reservedeler nøkler for Chrysler biler. Du trenger
Chrysler nøkkelen blank
Vis flere instruksjoner
en

Bestill en blank Chrysler transponder nøkkel for din bestemt merke og år av Chrysler kjøretøy. Bil sikkerhet og ettermarkedet deler selskaper selger disse tastene til forbrukerne. Søk på nettet og i den lokale gule sider for å finne en bil sikkerhet spesialist.
2

Ta blank nøkkelen til en låsesmed med ditt kjøretøy, modell og VIN nummer. VIN nummeret er bilen identifikasjonsnummer. Det er plassert på bilens dørkarmen og på dashbordet ved frontruten. Gi denne informasjonen til låsesmed, og de vil kutte nøkkel ved hjelp av denne informasjonen. Hvert kjøretøy har en kode for nøkkelen som forteller låsesmed hvordan å kutte nøkkelen. Låsesmed er i stand til å få tilgang til disse kodene for formålet med nøkkelen skjæring.
3

Ta bilnøkkelen og bilen til din Chrysler forhandler for å få den nye transponder kodet til din tenningssystem. Dette trinnet må utføres av forhandleren eller en kvalifisert låsesmed (hvis forhandleren ikke programmere reservedeler bilnøklene). Når programmert, er nøkkelen klar til bruk i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136050.html

Previous:
Next:

sedan