Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvordan sender jeg en bil til Mellom-Amerika?

Shipping en bil til Mellom-Amerika er mulig gjennom bruk av havner i Amerika og destinasjonsland. Noen selskaper ber deg ta med bilen til havnen, og andre tilbyr dør-til-dør tjenester på en mer betydelig pris. Å vite budsjettet på forhånd kan hjelpe deg begrense dine rederiet valg. Sørg for å snakke med selskapene i detalj om tilleggskostnader, for ikke å få en overraskelse når du henter bilen din i Mellom-Amerika. Instruksjoner
en

måle kubikkfot hver bil blir levert. Kubikkfot kan måles ved å multiplisere lengde, bredde og høyde på bilen.
2

Tøm bilen for alle, men en fjerdedel av en tank med drivstoff. Noe mer drivstoff enn det som kan føre til en farlig brannfare, spesielt for en tur så langt Mellom-Amerika.
3

Fjern alle personlige eiendeler fra bilen. De fleste bedrifter vil ikke kunne holdes ansvarlig for eventuelle elementer igjen i bilen.
4

Forsikring bilen for frakt til Mellom-Amerika. Det siste du ønsker etter å ha tilbrakt kanskje $ 2000 i frakt avgifter er for at bilen skal komme tilbake skadet og har ingen forsikring for å dekke det. Ikke bare er avhengig av selskapet til å betale for eventuelle skader.
5

Velg et internasjonalt rederi. Noen populære alternativer er: Crowley Shipping International og Z Best Transport. Ringe hver selskapet du vurderer og spørre om priser og steder. Prisene vil variere betydelig mellom ulike selskaper, og om du ønsker å sende bilen i en åpen eller lukket beholder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136126.html

Previous:
Next:

sedan