Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Nissan Altima Alternativer

The 2011 Nissan Altima er en mid-size sedan tilbys i fem trim linjer. Grunnmodellen er en 2,5, men er sjelden gjennomført på forhandler mye. De fleste forhandlere starte med 2,5 S flytte opp derfra til 2,5 SL og 3,5 SR. En Altima hybrid er også tilgjengelig. Alle modellene har en intelligent, nøkkelfri trykknapp start og en kontinuerlig variabel transmisjon (CVT) designet for å maksimere drivstofføkonomi. 2,5 S og SL

Alle Nissan Altima linjer har 175 hestekrefter, 2,5 L, firesylindret motor. Manuell modus, som også er tilgjengelig på alle modeller, tillater føreren å skifte en automatisk girkasse opp eller ned i gir uten å måtte bruke en clutch. Den 2,5 S har elektriske vinduer, dørlåser og utenfor speil og en fjernstyrt mini-trunk utgivelsen. Air condition og en in-hytte-mikrofilteret er også standard på alle modeller. Seks kollisjonsputer er standard, samt en AM /FM /CD-radio med to ekstra innganger og seks høyttalere.

2,5 SL tilføyer ytterligere funksjoner som ikke er tilgjengelig på 2,5 S som skinnseter, oppvarmede forseter, en makt førersetet, 16 tommers aluminium-lettmetallfelger, automatisk frontlykter og en auto-dimming bakspeilet som har et kompass inkludert i det. Den 2,5 SL trim linje kan også tilpasses med en glidende månen taket.
3,5 SR

3,5 SR har en større motor, men alle trim funksjonene i 2.5 SL og er Nissans høyeste trim linjen tilgjengelig på Altima. Bilen har en 3,5 L, seks V6 sylindret motor med en sport-tunet suspensjon. Hjulene, som er 17-tommers aluminium, er litt større enn 2,5 SL. Foldet og oppvarmet utvendige speil med elektronisk blinklys i speilet ansiktet er en ekstra oppgradering bare tilgjengelig på dette trim linje.

Hybrid

Edmunds rapporterer at Altima Hybrid indre komfort er lik Ford Fusion Hybrid og bedre enn Toyota Camry Hybrid, som begge konkurrenter til Altima Hybrid. Ved ni kubikkfot, er bagasjerommet plass på hybrid litt mindre enn de andre Altima linjer, som har 15 kubikkmeter plass. Altima Hybrid har 158 hestekrefter, 2,5 L firesylindret motor med 40 hestekrefter elektrisk kraft motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/135837.html

Previous:
Next:

sedan