Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Dodge Avenger Spesifikasjoner

For en bil som bare hadde en fem-års produksjon kjøre for å komme tilbake etter en åtte års pause, vet du det må være noe spesielt. Dodge basert sin første generasjon Avenger (1995 - 2000) på samme platformed som understøttet Mitsubishi Eclipse --- ikke en dårlig prospektet i arenaen av ytelse. Den nye Avenger debuterte til mye fanfare i 2008 med en hel rekke nye motorer, en splitter ny chassis plattform og en sterk familie likhet med sin storebror Charger. Plattform

likhet med originalen, kom den nye generasjonen av Avengers om som et samarbeid mellom Chrysler og Mitsubishi. Denne nye plattformen (kalt GS av Chrysler og Prosjekt Global eller PG etter Mitsubishi) understøtter en rekke av Mitsu /Chrysler biler. Disse inkluderer Chrysler Sebring, Dodge Caliber, Jeep Patriot, Mitsubishi Outlander og Lancer, samt den fenomenale Lancer Evo X (10).
Mål og fjæring

The Avenger måler 190 inches lang, 71 inches bred og 59 inches høy, og den veier ca £ 3355. Den har en 108-by-61.8-tommers akselavstand /sporvidde, 4 inches bakkeklaring og en 36,5-fots svingradius. The Avenger kommer med MacPhereson spankulere suspensjon i front og et multilink coil-fjæring bak i bilen. Fire hjul platen bremser med ventilerte foran rotorer er standard utstyr.

Engines

Avenger kommer med et utvalg av fire motorer og tre girkasser. Basismodellen 2,4-liter (144-kubikk-tommers) firesylindret motor --- en samproduksjon mellom Chrysler, Mitsubishi og Hyundai --- produserer 173 hestekrefter. Chrysler trofaste LH-serien 2,7-liters (167-kubikk-tommers) motor avkastning som base V6, den produserer 187 hestekrefter i Avenger skjema. Avenger beste motoren er Chrysler sin egen singel overliggende kamaksler (SOHC) EGJ 3,5-liter (214-kubikk-tommers) V6 produserer 235 hester i Avenger. Noen versjoner bestemt for eksport til Europa bruker Volkswagens 2.0L TDi turbodiesel.
Transmisjoner

The Avenger er tilgjengelig med to fire-trinns automatisk girkasse (ett for gassmotorer og en annen for den TDi) og en sekstrinns automatisk for 3,5-liters utstyrte R /T-modeller.
Fuel Economy

EPA priser 2,4-liters Avengers på 21/30 miles per gallon (mpg), 2,7-liters Avengers på 19/27 og 3,5-liters Avengers på 16/27 mpg på city-highway syklus.
resultatutvikling

Base-modell 2.4-liters Avengers vil akselerere til 60 miles per time (mph) i ca 8,3 sekunder på vei til en kvart mile tid på 16,8 sekunder på 83 mph. De 2,7 klokker inn på rundt åtte sekunder flat til 60 mph, og den store 3,5 konsekvent vil levere 7.2-andre 60 mph og en mid-15-andre kvartal mil tid.
Drive Systems

Mens standard Avengers kan komme med plebeian forhjulsdrift, er den valgfrie all wheel drive (AWD) system en av de mest avanserte i denne klassen. Ligner på AWD-systemet konstruert for Mitsubishi Evo X, benytter det aktive yaw kontroll, stabilitet og et aktivt senter differensial for høye håndtering grenser og rask respons.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136311.html

Previous:
Next:

sedan