Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Typer Maximas

Nissan Maxima regnes som skaperen sporty sedan. Nissan introduserte Maxima i USA på midten av 1980-tallet, først under Datsun navn. En redesign av Maxima i 2000 skrøt en kraftigere hestekrefters motor, støttet av et mer effektivt chassis. Maxima kommer i fire modeller. 3,5 S

Nissan Maxima 3,5 S er en firedørs sportsbil stil sedan, og er base Maxima modell. Den har en 3,5-liters 24-ventilers V-6 motor og forhjulsdrift drivverk med antispinn. En skyve månen taket, trykknapp tenning og teknologi funksjoner som for eksempel en ekstra audio jack og Bluetooth hands-free telefon er standard på 2011-modellen. Den 290-hestekrefter motor som leveres som standard på alle 2011 Maxima modeller gjør for en av de raskeste bilene i sin klasse, men Bil og Driver bemerker at sjåfører som er vant til luksus modeller lignende i klassen kan bli slått av ved Maxima stivere enn -luksus følelse.
3,5 SV

3,5 SV er et steg opp fra 3,5 S. Med alle standarder for grunnmodellen, utvider 3,5 SV den luksus tag for $ 3000 ekstra. Den 3,5 SV leveres med skinnseter og førersetet makt korsryggstøtte og lår extension kontroll. Lyden er amped opp med en ni-høyttaler Bose lydanlegg og XM Satellite Radio, mens tåkelysene og utenfor speil LED slå indikatorer forbedre utvendig synlighet for andre trafikanter.
3,5 SV Med Sport Package

Maxima sport pakke modellen leveres med 19-tommers lettmetallfelger (1 tomme større enn standard), en bakre spoiler og hendler. Modellen tilbyr en oppgradert suspensjon pakken og høy intensitet utladning (HID) røkt frontlykter.
3,5 SV Med Premium Package

Starter på ca $ 6700 mer enn base Maxima modell , kommer 3,5 SV Premium med nesten hver eneste funksjon. En dobbel panel moonroof med makt trekkes tilbake parasoller, premium stemningsbelysning og navigasjon med 7-tommers skjerm er de primære statister på denne modellen. En tre korn trim, klima kontrollert førersetet og iPod lagring nettet og USB-kontakt runde av noen av de mange premium oppgraderingsfunksjoner for 3,5 SV Premium.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/135927.html

Previous:
Next:

sedan